ekstra özellikler

Başlatan bekoo, 26 Mayıs 2011, 22:47:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tarihcifss

kardeş o kumandadan camı indirip kaldırma olayı sonradan bir mdahale sonucu o hale gelmiş..comfortların normalinde dediğim gibi anahtar ile müdahale var...
BEŞKAZALI tarihcifss

R-Line

Alıntı yapılan: tarihcifss - 27 Mayıs 2011, 21:41:26
kardeş o kumandadan camı indirip kaldırma olayı sonradan bir mdahale sonucu o hale gelmiş..comfortların normalinde dediğim gibi anahtar ile müdahale var...

yazılımla kumandadan da müdahale edilebiliyor ama  :)

tarihcifss

Alıntı yapılan: R-Line - 28 Mayıs 2011, 12:00:46
yazılımla kumandadan da müdahale edilebiliyor ama  :)
ben de onu diyorum zaten..sonradan müdahale ediliyor yazılımla veya işte mekanik bir parça daha eklenerek..her ne ise..
BEŞKAZALI tarihcifss

rene

sonradan müdahale ile oluyor o olay fabrika çıkışı comfortline da olmayan trendline da olmaz zaten

fatih_et

bunlar neden bilinmeyen özellik yau :)
bilinir olsa ya açık açık yazsalar kitapçıklarda özellikler bunlardır diye :)

fatih_et

bir tane de ben yazayım,
kontak kapatmadan sağa veya sola sinyal verip sonra kontak kapatırsanız
sesli uyarı alırsınız - aldırmayın- arabadan inin kapıları kilitleyin
sonra farlara bakın, sinyal verdiğiniz tarafın parkları ve stopları yanık kalıyor,
mercedeste falan da var bu özellik,
(çıkıntılı park ettiğinizde ya da kör noktalarda, yoğun yerlere bıraktığınızda
işe yarayabilir)

R-Line

o özellik 80 model golftede var  ;)

tatolar1

slm arkadaşlar bende daha önce 2002 comfortline vardı kumandadan cam kaldırma yoktu alarım taktırdıktan sonra oldu yani orjinalinde okk bilginize saygılarımla.

vicetuning

İşte size Boranın en gizli ve güzel özelliğini veriyprum bunu bilnimizim sayısı sınırlıdır hele yapanın ise  bir kaç tane olduğunuzu biliyorum biri ben diğeri başka bir forumdan 2 arkadaşımız.
Bizzat kendim yaptığım resimli ve anlatımlı özellik.

http://www.vwturk.com/forum/showthread.php?71021-2-tuşlu-olan-bora-anahtar-kumandasını-4-tuşlu-yapma&highlight=

bekoo

daha neler öğreneceğiz bakalım ben bunları daha yeni öğrendim ama camlar kapılar kitleyince kapanmıyor herhalde cam modülü taktıracagız

siyahinci

zeyni

bende 99 bora comfotline var bende
o özellikler mevcut  :D

bekoo

benim araçta 99 comfortlıne camlara 4 tl bir modül yaptım tetikleyici camlar kapıyı kitleyince kapnıyor on numara oldu
:tamamdir :D

vwbora23v5

anahtarı manuel kapatırken camlar kapıyor bende de highline kumanda dan kapandığını görmedim daha