88 passat td motoru golf 1 duz dızele uydurabılırmıyız?

Başlatan Bugra, 26 Mayıs 2011, 18:02:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bugra

iyi aksamlar arkadaslar gecen ay aracım krank kırdı motoru kendım toplamaya karar verdım ama su anda butcem cok ıyı deıl o yuzden vazgectım bende bır 1988 model passat turbo dızel bır aracın motorunu buldum aracım 1982 model 1.6 duz dızel bu motoru uydurmakta sorun cıkartırmı?

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Bugra

motor numarasını bılmıyorum ama hemen sorduracagım

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 26 Mayıs 2011, 19:18:17
Hayır olmaz. Çok uğraştırır.

Açıklamasınıda yap baride merakta kalmasın kimse birkan.. Karşı tez herzaman için açıklama gerektirir :D Temyiz yolu açık olsun bak yanlız :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

suskun

H.G WORKS

nizam

sanzıman ile alakalı mı dedi acaba ?

passatlarda sanzıman geriye doğru golflerde yana ne acıdan dedi ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

lostys

bazılarında dik motor var ama o eskilerde sanırım ?

taha_jetta80

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 26 Mayıs 2011, 18:36:09
Alcan direk koyacan üstüne  :tamamdir
Erşan abinin dediği gibi hiç bi sıkıntı çıkmaz kardeşim kaldırcan indiricen bi tek  ;)

Bugra

motor kodunu arkadasa soyledım bakacak ama dedıgıne gore 1.6 td ve ıntercooler varmıs eger golf 1 turbo dızel gıbı olursa ıyı olur dıye dusundum ama olmazsa eskı motoru toplayacagım ama gordugum dizel passatlarda motor dık konumlandırılmıs

nizam

Alıntı yapılan: Bugra - 27 Mayıs 2011, 09:48:26
motor kodunu arkadasa soyledım bakacak ama dedıgıne gore 1.6 td ve ıntercooler varmıs eger golf 1 turbo dızel gıbı olursa ıyı olur dıye dusundum ama olmazsa eskı motoru toplayacagım ama gordugum dizel passatlarda motor dık konumlandırılmıs

b2 kasalarda dik

88 model olanların bazıları dik bazıları yatay yataysa işin kolay torklu bir makine ile çok keyif alırsın

Yunus EMRE

nizam

Yunus EMRE

Bugra

motor kodu cy mıs 1.6 td intercoolerlı.ınsallah olur nizam sımdılık aracım yürüse yeter  :)