Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yeni Izmir Bulusması - Mayıs 2011 - Sayfa 4

Yeni Izmir Bulusması - Mayıs 2011

Başlatan hakkihakan, 22 Mayıs 2011, 17:21:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeyitE

Güzel buluşma olmuş. Yeşil golf3 baya hoşuma gitti.

djtiko

cok güzel bir buluşma olmus eminim ortamda bi o kadar güzeldir. :tamamdir
OLD SCHOOL  MK2 ....

MeTHea35

Alıntı yapılan: STAK67 - 23 Mayıs 2011, 01:14:19
jetta niye bu kadar asil duruyor yav  8) buluşma çok güzel olmuş maşallah  :tavkiss:
alalım sanada bi jetta  :D ;) eyv.
Buluşma tahmin ettiğimden daha güzel geçti

suskun

Alıntı yapılan: STAK67 - 23 Mayıs 2011, 01:14:19
jetta niye bu kadar asil duruyor yav  8) buluşma çok güzel olmuş maşallah  :tavkiss:
obir mk2 çünkü  :sevgi: :sevgi:
H.G WORKS

MeTHea35

videolar bende açılmıyor ya telekominikasyon vs vs bişiler çıkıyo yasaklı gibi >:(

suskun

mete nerde video nerden izliyosunuz ?
H.G WORKS

hakkihakan

Barut birde HD makine sozde ama güneş ışınları dengesini bozdu.Ama indirip izlersen daha sağlam bir goruntu almıs olursun.Bu aracların cıkısında eski goruntu gibi evet dogru.Zaten cekim açısı olarak yanlıs bir acıdan cekildi guneste gelince tam oldu.Tecrube kazandık birdahki bulusmada pro makine ile gelecegiz kesinlikle herkesin gonlu rahat olsun ayrıca işi bilen birisi bu goruntulerden bile birseyler yapabilir başlangıc olarak.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

kuzeyank

çok güzel bir buluşma olmuş fotoğraflar ile uğraşan arkadaşlara teşekkür ederiz :sevgi:
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

TolgaKaramese

Alıntı yapılan: hakkihakan - 23 Mayıs 2011, 23:18:15
Barut birde HD makine sozde ama güneş ışınları dengesini bozdu.Ama indirip izlersen daha sağlam bir goruntu almıs olursun.Bu aracların cıkısında eski goruntu gibi evet dogru.Zaten cekim açısı olarak yanlıs bir acıdan cekildi guneste gelince tam oldu.Tecrube kazandık birdahki bulusmada pro makine ile gelecegiz kesinlikle herkesin gonlu rahat olsun ayrıca işi bilen birisi bu goruntulerden bile birseyler yapabilir başlangıc olarak.

Çekim yaptığınız cihaz ne acaba ?

hakkihakan

Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

kesik44

Buluşmaya katılan katılmayan herkese çok çok teşekkürler. Ayrıca video ve fotoların çekimi,siteye yüklenmesi konusunda yardımcı olan herkesin emeğine sağlık. Güzel buluşma oldu , 4 araç katıldığımız buluşmalardan sonra böylesi buluşmalar insanı ayrı mutlu ediyor. Bir dahaki sefere daha büyük bir organizasyon olması dileğiyle.. :)

cabrio63

maşallah çok güzel bi buluşma olmuş.temmuz gibi tekrar toplanılırsa bende orada olucam inşallah  :tamamdir

hakkihakan

Videoların yanında fotolar pek birsey anlatmıyor bence.Yakında video klip hazırlanacak buraya ve video paylasım sitelerine aktarılacak.

Videoları indir yada izle
Goruntu kalitesi bozuk cıkıyor izlerken ama indirdikten sonra izlerseniz cok daha net olacaktır.İsteyen muzik ekleyip klip haline cevirebilir.

Aracların videosu: Telekomünikasyon İletiÅ�im BaÅ�kanlıÄ�ı
Aracın sahipleri ile aracları: Telekomünikasyon İletiÅ�im BaÅ�kanlıÄ�ı
Çıkış Videosu: Telekomünikasyon İletiÅ�im BaÅ�kanlıÄ�ı
Sadece golflerin oldugu video : Telekomünikasyon İletiÅ�im BaÅ�kanlıÄ�ı
Sadece golfler 2. video:http://www.4shared.com/video/KYNJMcMG/CIMG0558.html
Orjinal Boyutta Resimler :http://www.4shared.com/file/YQjabeD3/Yeni_Klasr.html
(indirmeden izlemek isterseniz linkin uzerine tıklayın ve 2-3 dakika bekleyin)

Bilmeyenler icin yazıyorum bir yukleme bitince bir kaç saat sonra ikinci yuklemeye geciliyor zanedersem site izin vermez diye tahmin ediyorum.Eger dedigim gibi olursa modemi resetleyin tekrar deneyin.