Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Polo 1.6 8V '97 Model Fırtına Gri -kırmızıyada siyah bbs - Sayfa 11

VW Polo 1.6 8V '97 Model Fırtına Gri -kırmızıyada siyah bbs

Başlatan seloffm, 22 Mayıs 2011, 16:38:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seloffm

ben ona cok iyi baktim ama o beni yolda birakdi.. araya biraz zaman koymali.. suc onda degil... bende :)  Saka bi yana ekonomik degil hic.. 4 ay sonra tekrar binerim bakicaz.. anca sinirim gecer bu arada :p
Mein Polo NAZ machen....:)

VosWoscu06

Tmm abi o zaman yapacak bişi yok.. :sevgi:

seloffm

bugün çıkarim dedim yaramazı... akşam üstü park caddesine gittim...hatta oralarıda geçtim yeni sitelere dogru...orda birden solumdan bir köpek silueti ve görmem ile frene asılmam bir oldu.. ezdik geçtik köpeği...sanki arabanın altında kalmış gibi ses geldi... hemen indim baktım.. köpek yok ortada  kaçmış zaar ama bernim sol far paramparça....uzun lafın kısası... far karartmayı düşünüyorum artık.. veya  merceklilerden uygun bulursam... yine nazar mı deydi anlamadım.. şükür köpeğe çok birşey olmadı...
herşeyde bi hayır var..
resimler yarına....

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

STAK67

seloffm

teşekkür ederim dostlar... inadına devam... far camı nerden bulacaz şimdi ? karartma nasıl olur sizce ?

alper19

seloffm

farlarım bu polonun gibi olsun istiyorum...

seloffm

alper19

Alıntı yapılan: seloffm - 10 Mart 2012, 22:05:40
ok değiştirdim.
hemen sinan abiye soluyosn bu renk sinyal aliyo :D
bizde farlarin icini boyuyoruz :D

seloffm

alper19

Alıntı yapılan: seloffm - 10 Mart 2012, 22:17:46
okitoki... klarglas iç zemini siyah dimi.. :D
aynen selim abi acaba ordan klarglass far cami bulabilirmi bence bi skype gorusmesi yapalim  :D