Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Polo 1.6 8V '97 Model Fırtına Gri -kırmızıyada siyah bbs - Sayfa 10

VW Polo 1.6 8V '97 Model Fırtına Gri -kırmızıyada siyah bbs

Başlatan seloffm, 22 Mayıs 2011, 16:38:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seloffm

teşekkür ederim Buğracım.. seninkide güzel olmuşdu arabanın rengine uygun....
Mein Polo NAZ machen....:)

suskun

H.G WORKS

seloffm

eyvallah Hamit aga.. yavas yavas oluyor ama ben cooookk sabirsizim..

seloffm

yine Naz machen... Öğlen yemekden dönerken.. debriyaja vites değiştirmek için bastım tık diye bir ses geldi... pedal artık rahatlıkla ileri geriye gitmez oldu.. Allahdan vitesleri değiştirebiliyorum.. 6 7 ay önce aynı şey olmuşdu bana yolda kalmıştım.. vites girmiyordu..
Nedeni pedalin debriyaj telini tutan  şase noktası kopmuşdu, bunu kaynak ile tamir ettirmişdim... muhtemelen yine o yerden kopdu...
Çok canım sıkkın.. illa beni sat diyen araba daha önce görmemiştim.. bende inadına satmicam

seloffm

Bugün halettim tüm pedaller ve debriyaj halati degisti... Atom VW ve GOLF Otoya tesekkür ederim...

VosWoscu06

Abi nazlı ama çokda tatlı yaa nese Allah kaza bela başka sıkıntı vermesin artık.. :) :sevgi:

seloffm

Eyvallah baba bende artik baska birsey beklemiyorum.. Allah korusun..

seloffm

YOK yok birsey var bugünde lastik yarildi yolda kaldim... maket bicagi batmis.. stepne takdim yamur altinda.. tam komedi... :-\

ALPER.

bu aralar bi kızılcahamam yapmayı düşünüyorduk zaten forumun ankara ayağı olarak :)

salihsefa

Alıntı yapılan: boralp - 25 Şubat 2012, 22:59:37
bu aralar bi kızılcahamam yapmayı düşünüyorduk zaten forumun ankara ayağı olarak :)

+1  :)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

seloffm

arkadaşlar ben söz veremiyorum malesef işlerimi bi ayarlamam lazım..

alper19

sen su arabaya bi boy abdesti aldir selim abi  :-\

seloffm

4 ay ceza verdim.. oynatmicam.. jant lastik de yok buna... aklı başına gelene kadar bakmicam ona.. >:(

VosWoscu06

Abi nasıl dayanacan yaa şunun tadına bak valla ben 2 gün görmiyeyim özlüyom vala ki sen 4 aydan bahsediyosun.. :-[ :-\