Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ? - Sayfa 43

Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfmk1furkan

Alıntı yapılan: STAK67 - 24 Nisan 2012, 12:56:34
kimin acaba o araba ?

Bizim buralarda dolaşıyodu o arabanın dağılmışı aynısı ama yaza doğru topluyorlardı onu sonra kayboldu hiç göremedim arabayı. Şimdi bunu gördüm plakayı taksınlar belli olur. Adamın adı SELİM'miş.  :)

tech_00

Bugün Taksim Alman Hastanesinde gördüm mavi golf 4,bizim stikırlardan vardı kelebeklerde :)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: tech_00 - 25 Nisan 2012, 00:47:27
Bugün Taksim Alman Hastanesinde gördüm mavi golf 4,bizim stikırlardan vardı kelebeklerde :)

berk kardeşim araç benm cocukluk arkadasımın hatta bi buluşmaya gelmişti.6 mayısta yine bizimle araca suan bişeyler yapılıo, panjur boyada  tampon altı lip boyanacak.3,5 yaylar geldi takılacak vs vs :) stickerları ben yapıştırmıstım metalcil Eyüp abi saolsun.

Edit:Rabbithanın doktorunun aracı  :)

dj_burak

Ategonun aracını gördüm moganda ama kendisini göremedim herhalde mangal yakıyordu :)

alper19

Alıntı yapılan: dj_burak - 28 Nisan 2012, 22:59:07
Ategonun aracını gördüm moganda ama kendisini göremedim herhalde mangal yakıyordu :)

way cakal vay :D

FelixCrail

kim olduğunu tanımıyorum ama bugün viaportta çektim bu fotoyu.arka yan camlarında sticker vardı

chemisamet

KALE AVM de beyaz MK1 caby gordum kımındı acaba *??????fotosu aksama >:D >:D >:D >:D >:D

selamlar Emrahım

arda_86xxx

ulennnnnnnnn geldiniz insan yanımıza uğrar :)  :bekleriz: :bekleriz:
Alıntı yapılan: chemisamet - 29 Nisan 2012, 20:03:40
KALE AVM de beyaz MK1 caby gordum kımındı acaba *??????fotosu aksama >:D >:D >:D >:D >:D

selamlar Emrahım

chemisamet

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 29 Nisan 2012, 20:17:18
ulennnnnnnnn geldiniz insan yanımıza uğrar :)  :bekleriz: :bekleriz:
aga arabayı cıkarken gordum be kardesım valla kusura bakma yoksa muhakak ugrardım :sevgi: :sevgi:

atego

Alıntı yapılan: dj_burak - 28 Nisan 2012, 22:59:07

Alıntı yapılan: alper19 - 28 Nisan 2012, 23:20:51
way cakal vay :D

Aha yakalandım :D İş çıkışı gelen kokulara dayanamayıp yakalım dedik arkadaşla :) Arka spoiler i farketmişsindir yakından Burak, çok dikkat çekiyor mu :D Bu arada toplu mangal için erken gelinirse çok müsait bir yer yav oralar. Foto çekilecek çok geniş ve boş yerler de var. Ama uzak biraz :)

dj_burak

Alıntı yapılan: atego - 29 Nisan 2012, 23:47:12
Aha yakalandım :D İş çıkışı gelen kokulara dayanamayıp yakalım dedik arkadaşla :) Arka spoiler i farketmişsindir yakından Burak, çok dikkat çekiyor mu :D Bu arada toplu mangal için erken gelinirse çok müsait bir yer yav oralar. Foto çekilecek çok geniş ve boş yerler de var. Ama uzak biraz :)

inan ki hiç farketmedim daha doğrusu oraya bakmadım hatta fotoğrafta dahi göremedim desem sanırım vurucan beni :(

atego

İyi haber bu o zaman :D Spoiler yerinde yok da. Siyah silikon hep bagaj kenarları :) Belli olmadığına sevindim valla ama avuç içi kadar silikon var 2 tarafta da. Neyse başkası görmeden yapıştırıyım tekrar :D