Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ? - Sayfa 50

Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmr38

Pazar günü akaryakıt istasyonunda gördüm.Bizim Site stickerındaki tavşan ve yanında polom.com yazıyordu
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

nizam

bizim siteden geyik yüzünden giden 6r cıların sitesi
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

brkdmr38

Alıntı yapılan: nizam - 25 Eylül 2012, 14:00:40

Sabah bir inceleme yaptım evet öyleymiş zamanın behlinde twincept diye bir üyemiz vardı ibrahim abiydi galiba yöneticisi oydu 
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

salihsefa

Alıntı yapılan: nizam - 25 Eylül 2012, 14:00:40

adamların muhabbeti datlıydı ama haaa :D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

brkdmr38

Alıntı yapılan: salihsefa - 25 Eylül 2012, 14:44:06
adamların muhabbeti datlıydı ama haaa :D

Evet güzel şeyler yapılıyordu fakat adamlar kendi yolunu cizmişler.Tavşanlı neli sticker bile yapmışlar  :tavazn: :tavazn:

SeyitE

gani abinin eski mercoyu gördüm sabah 8 de konya yolunda :D

3-rcn

Alıntı yapılan: barut - 04 Eylül 2012, 23:50:07
34 Z 8868 piri reis üniversite şantiyesi yanında görüldü az önce :)
Bi aralar oraya cok takiliyordum artik gitmiyorum :)
Fuck You New Model Cars I'm riding Mk1

Sinancetintas

vay arkadaş şuraya bi ben bişey yazamıyorum.. hiç üyemizi yollarda göremiyorum yaa.. ;)
Das Auto..

chemisamet

bu aksam sefakoyde kırmızı golf 3 gtı gordum plakası 34 HA 5208 bızım stıcker da vardı hatta fotosuda var

golfmk1furkan

Alıntı yapılan: chemisamet - 27 Eylül 2012, 03:16:57
bu aksam sefakoyde kırmızı golf 3 gtı gordum plakası 34 HA 5208 bızım stıcker da vardı hatta fotosuda var

Gecen buluşmada göztepe PO'da ercihan abileri MK1 ile beklerken bizde gördük hatta benzin aldı gitti buluşmaya geliyor sandık ama gelmedi siyah jantlı kırmızı MK3 GTİ.  ???

chemisamet

Alıntı yapılan: golfmk1furkan - 27 Eylül 2012, 15:32:43

Gecen buluşmada göztepe PO'da ercihan abileri MK1 ile beklerken bizde gördük hatta benzin aldı gitti buluşmaya geliyor sandık ama gelmedi siyah jantlı kırmızı MK3 GTİ.  ???
19 subattakı efsane umranıye bulusmasına gelmıstı sanırım

uygaraga

biz 6 kişi  forum üyesi  olarak hemen hemen her akşam eve giderken birbirimizi görüyoruz  yada gün içinde beraberiz

dj_burak

bugün değil ama 2 gün önce eryaman dolphin avmde park halinde kırmızı jettayı gördüm hg plaka :)

ALPER.

bikaç saat önce bahçelide alperin eski poloyu gördüm, orhan gencebayın yeni albümü çalıyordu :D