Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ? - Sayfa 15

Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan_mk3

metalcil

Pzartesi akşam zeytinburnu - topkapı arasında koyu renkli MK2 gördüm. Tek kapı plakasının sonu 10 du. Kesinlikle çok özel bir araçtı.. Hatta tek kelime ile dibim düştü..

cengizhan_mk3

betoqu

golfüçyüs

buz sağlammış :) oğuzhan abi senin bss ler fena ama yay diye bağırıyolar  ???

betoqu

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 12 Ağustos 2011, 01:05:30
buz sağlammış :) oğuzhan abi senin bss ler fena ama yay diye bağırıyolar  ???

çook yakında... =)
Şimdilik bagajda kum çuvalıyla geziyorum... Bu arada bu aracın sahibisini tanıyan var mı.?

omertek

Sabah trafikte 34 VEN  ...  Golf MK2 gördüm koyu gri , takılacaktım peşine ama çok yavaş gidiyordu :)
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

90khan

06 KTK 87/89 jetta gördüm bugün niğdede acaba bizim siteden mi plaka tanıdık geldi ama

odyseuss

site üyelerinin bir çoğu sticker kullanmıyor. Bu yüzden tanıyamıyoruz :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

90khan

benim aracımda var yanında duracak yerde yoktu duramadım iki tur attım önünden ama:( tanıyan yok mu siyah jetta mk2 06 KTK 89/87 plakalı vw sahibini siteden mi niğdeye kdar gelmiş tanışmadan yollamak istemiyorum sitedense eğer değilsede siteye üye yaparım zaten :)

brkdmr38

Sanmıyorum siteyi bayaqıdır takip ediyorum plaka kayıtlarda yok  :D
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

suskun

Alıntı yapılan: metalcil - 11 Ağustos 2011, 00:23:10
Pzartesi akşam zeytinburnu - topkapı arasında koyu renkli MK2 gördüm. Tek kapı plakasının sonu 10 du. Kesinlikle çok özel bir araçtı.. Hatta tek kelime ile dibim düştü..
34 DRL 10 İlk aracım o benim Siteden Yavuz abide çok iyi anlar iyi bakar onada saygılar  :tamamdir
H.G WORKS

metalcil

Alıntı yapılan: suskun81 - 22 Ağustos 2011, 21:34:38
34 DRL 10 İlk aracım o benim Siteden Yavuz abide çok iyi anlar iyi bakar onada saygılar  :tamamdir

Kardeşim tebrik ederim, gerçekten iyi iş çıkartmışsınız. İnşallah tekrar görürüm o aracı, bakmaya doyamadım..