Herkese Selam

Başlatan gokhan54, 20 Mayıs 2011, 23:52:18

« önceki - sonraki »

gokhan54

Mk1 virüsü denilen ömüre ve cebe zarar egolara yarar hastalığa kapılmış bir insan oldum. Sebebi youtube da gezinirken karşıma çıkan bi videodan sonra herşeyim mk1 gti oldu. Görüntü değilde motor modifiyesiyle ilgilenen biriyim. Golf mk1 GTi da bu potansiyeli keşfettim. En yakın zamanda da bir Golf mk1 GTİ özellikle gti istiyorum. Temiz ve ucuz bulunca artık hepinizin yardımlarıyla güzel bi araç sahibi olmak istiyorum . Nasipse Turbo ya kadar çıkacağım tabi daha bilgili forumcu dostların önerileriyle olacak. Son olarakda adım Gökhan Sakarya'da yaşıyorum hem öğrenci hem tonerciyim :)
Zeytin  ( 1982 Golf 1.6 GTI: )

white quattro

Hoşgeldiniz ;)
Doğru adrestesiniz  :saygılar
quattro

suskun

arkadaşı yoğun bakıma alın  ;D :D  bide şuna bak
Volkswagen Golf 1.6 GTi 1980 Model 9.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
H.G WORKS

MeTHea35

Alıntı yapılan: suskun81 - 21 Mayıs 2011, 00:07:11
arkadaşı yoğun bakıma alın  ;D :D  bide şuna bak
Volkswagen Golf 1.6 GTi 1980 Model 9.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
bu ne zaman düştü ama harbiden çok güzel duruyor bee  :sevgi: :tamamdir bence direk alın :D

MeTHea35

aynı şehirde olan arkadaşlar bi baksın detaylı fotograflarını alalım  :D :D :D ;D ;D

gokhan54

O araç favorim zaten. Adamı mesaj yağmuruna tuttum ama bi dönüş yapmadı diğer resimler için. Yakından görmeden tabi cümle kurmak faydasız gibi yinede şık duruyo araç.
Zeytin  ( 1982 Golf 1.6 GTI: )

onurc

bbsller orjinal gibi geldi gözüme . çok ama çok güzel maşallah. o para helaldir ona
ok men 8) let s go   :halazn:

MeTHea35

Alıntı yapılan: onurc - 21 Mayıs 2011, 01:49:56
bbsller orjinal gibi geldi gözüme . çok ama çok güzel maşallah. o para helaldir ona
orjin duruyo  ;)

Han

Hayırlı virüsler  ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Mk1GTI

Hoşgeldin arkadaş allah en kısa zamanda kurtarsın diyelim :)

Bu linkteki resim büyük ihtimal Fake ilandaki araba gerçek resimleri apachi çıkabilir..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 21 Mayıs 2011, 09:18:17
Hoşgeldin arkadaş allah en kısa zamanda kurtarsın diyelim :)

Bu linkteki resim büyük ihtimal Fake ilandaki araba gerçek resimleri apachi çıkabilir..

fake evet
Volkswagen Motorsport

mk1gti09

Fake ilan koyarak amacı ne olabilir ki bu insanların allah akıl fikir versin

Mk1GTI

Alıntı yapılan: mk1gti09 - 21 Mayıs 2011, 15:30:22
Fake ilan koyarak amacı ne olabilir ki bu insanların allah akıl fikir versin

Kimisi fotoğraf makinası olmayan kimisi aracı kötü olup bi sazan yakalarım umudu ile bişeyler yapıyorlar.. Benim maverick in bile 2-3 kere resimlerini kullanan çıktı. Gerçi 3. sü Far ilanında benimkisinin resmini kullanmış. Zaten Google de görsel aramada golf 1 gti yada golf mk1 gti diye aratınca TR den selçuğun ki ve benim maverick in resimleri ilk sıralarda çıkıyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"