Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler. - Sayfa 6

Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler.

Başlatan ØSîRîS, 20 Mayıs 2011, 18:35:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALPER.

selçuk bence jant 10 numara, zevk meselesi olduğundandır belki, ben şimdiki jantlarından daha çok yakıştırdım  :o

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: boralp - 20 Temmuz 2011, 12:18:49
selçuk bence jant 10 numara, zevk meselesi olduğundandır belki, ben şimdiki jantlarından daha çok yakıştırdım  :o
Doğrudur yakıştıranlar olmuştu. Zevk meselesi diyorsun ya, çok küçük geldiler benim gözüme  :)
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

gültekin77

Güzelmiş,
Parlak olmasa daha da güzel olacakmış.

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

selcuk_aydin

Bu jantlar 17" veya 18 " olsaydı kalabilirdi araçta belki , ama gerçekten bana çok küçük geldi. Zevkler tartışılmaz onun için Adem arkadaşımıza gösterdim.
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

ØSîRîS

dün itibarı ile koni spor amortisörler takıldı,baskı balata değişti,şnjıman yağı değişti,hava akismetresi temizlendi,boğaz kelebeği temizlendi,adaptasyon yapıldı :)) :melek: :halazn: :halazn:

ALPER.

hayırlı uğurlu olsun otomatik mi araç?yağ değişiminden sonraki etkiler nelerdir?

ØSîRîS

otomatik değil . daha dediğim gibi işlemler dün yapıldı ama debriyaj yukarda kavrıyordu şimdi o düzeldi dah ayumuşak vites geçişleri zorlanmadan..

gültekin77

Hayırlı olsun Adem kardeşim,
Kazsız,belasız kullanman dileğiyle... :tamamdir
Karakter alışverişte ortaya çıkar.