Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler. - Sayfa 3

Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler.

Başlatan ØSîRîS, 20 Mayıs 2011, 18:35:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ØSîRîS

far temizleme olayını aklıma soktun ya bakalım hayırlısı yakında..:)

nihilist_deniz

Farı kendimiz temizleyebilirmiyiz.
Şu an farlar temiz de yine de öğrenelim.
Golf: O bir tutku

Yükselgfb

Golf 4'te en önemli olay bu işte aracın çıtaları gövde renginde olcak aracın duruşu inanılmaz değişiyor.
Jant ve plakanın yazım şekli de çok güzel olmuş kardeşim güle güle kazasız belasız kullan inşallah.  :tamamdir

ØSîRîS

plakalar kesikli fransız app diye geçiyor oldukçada güzel duruyor gerçekten mühür felan yok tabiki..salı günü vizeye giricem bakalım ne olcak :)

Yükselgfb

Geçemicen sanırım.    :t

ØSîRîS

orjinalleri bagajda gerçi ama bilmiyorum tabiki arkadaşlar yarı kusurlu geçer dediler zaten camlar filmli  felan..

ØSîRîS

mühürsüz kesikli app plakalar,camda filmler farlarda ayar bozukluğu olmasına karşın hafif kusurlu olarak vizeden geçtim bugun artık...:) sırada ön camada film spor yaylar var hayırlısı ile:)

rene

Alıntı yapılan: ØSîRîS - 31 Mayıs 2011, 22:41:15
mühürsüz kesikli app plakalar,camda filmler farlarda ayar bozukluğu olmasına karşın hafif kusurlu olarak vizeden geçtim bugun artık...:) sırada ön camada film spor yaylar var hayırlısı ile:)

gözün aydın filmlerle geçmen güzel içim rahatladı benimde :)

Yükselgfb

İyi bari gözün aydın  :)
Aracın yeni resimlerine baktım egzost çıkışı pek hoşuma gitmedi aslında güzel duruyor fakat çok fazla dışarda kalmış.ayrıca stoplara da mutlaka el atmalısın.golf için çok güzel şeffaf stoplar mevcut aracın duruşunu müthiş değiştiriyor.

ØSîRîS

evet egsoz c.tesi günü düzelticem çıkışı dediğin gibi dışarda içeri alıncak biraz daha...stop işi benimde aklımda ama öncelik şuanda spor yaylarda önce onu bi takayımda..hiç olmadı kendi stoplarımda oynama yaparım:D

ØSîRîS

bugun arabanın yağ,yağ filtresi hava filtresi değişti spor yaylarda takıldı hayırlısı ile:)

gültekin77

Maşaallah,hayırlı olsun güzel olmuş. :tamamdir
Virüs sana da bulaşmış. :)

Şu egzos çıkışları güzel durmamış yalnız.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ØSîRîS

ya sorma zaten  benimde hoşuma gitmedi.... egsozu komple değiştiricem  büyük ihtimalle arabayı arkadaşa verdim şuan  onda benden önce basık haliyle geziyor:) yarın resimleri ekleirm zaten..