trdeki en güzel golflerden....

Başlatan braveheart53, 18 Mayıs 2011, 14:29:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

braveheart53

Alıntı yapılan: freegane - 18 Mayıs 2011, 18:23:15
Türkiye'de ki en güzel Golf'lerden bir örnek ben göstereyim o zaman...

Koleksiyon amaçlı Golf GTI 81 model - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
sonuçta zevk meselesi.. ilandaki aracın max edeceği 8-9000 dir. o da taşı patlattım... haa ben onu da vermem o ayrı..
arkadaşlar araçta orjinal olmayan ön kısım bide arkadaki sökülüp takılabilir kanat. yandaki balık sırtı bence mükemmel ötesi çıtadan çok daha mükemmel durduğu kesin..belki alltaki karlık iyi değil ama çamurluk kabartmaları çok güzel görünüyor. iç kısım döşeme olarak ben bundan iyisini görmedim varsa atın bakalım. her taraf 1. sınıf işçilikli süetle kaplanmış. resimlerde hiç güzel çıkmamış ama aracın yanına gidip görseniz bence hepinizin fikri değişir..
herkez fikrini paylaşmış benimde fikrim bu.
bu arada ben aracın sahibini tanımam etmem kendi mk1 im için boya ve kaporta olarak işçiliğini sormaya gittim o arada da aracın resimlerini çekip sizlerle paylaşmak istedim.. adam hiiçç yanaşma bile yanaşmadı fiyat bile söylemedi kendininkinde çok canı yanmış galiba kesinlikle uğraşmam yapmam dedi ;D

cyber34

Bu arkadaşın siteden haberi olsa bunları yapmazdı sanırım.
golf hastası bir usta olsaydı da seni asla geri çevirmezdi  :p :p

braveheart53

verdin gazı gene hadi yanlamaya başladım  :)

onurc

içler acısı. o pedallar . o dıreksıyon o konsol ne oyle . tam bir şahin işi . sadece emege saygı  :(
ok men 8) let s go   :halazn:

cyber34

sende de e30 merakı var bakıyorum.
:D :D

GolfMk1Cabrio

Arka taraf fena değilde ön taraf çok iğrenç ama emeğe saygı boya+kaporta gayet iyi bir ustanın elinden geçtiği belli  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

braveheart53

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 19 Mayıs 2011, 00:51:29
Arka taraf fena değilde ön taraf çok iğrenç ama emeğe saygı boya+kaporta gayet iyi bir ustanın elinden geçtiği belli  :tamamdir
:tamamdir

Mk1GTI

İlk gördüğümdede söylemiştim Harika bir işçiliği var aracın.. Yapılan işlemlere 10 üzerinden 10 veririm.. Aracın karoserine çekilen full estetik macun çalışması ile hatlar 10 numara ve balık sırtı kordon muhteşem işlenmiş. Wide body ise çok güzel oturtulmuş.. Ön panjur kısmı okadar kötü olmasına karşı yapılan işçilikle güzel durmuş.. Keşke böyle ustalar heryerde olsada araçlarımız böyle ömürlerine ömür katılsa.

Araç sahibi izin verirse fotolarını vortex te paylaşalım bunun.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

braveheart53

Abiiiiiiiiiiiiii bende seni bekliyordum  :D yayınla sıkıntı olmaz ama resimler kötü daha güzelini çekelim sonra atarsın. arabaya baktığımdaki rengi farklı resim çekince farklı bir renk çıktı şok oldum ya :D aracı canlı görsen valla mükemmel ötesi güzel bir rengi var kaportada ise gerçekten de mm sapma yok bide direkler güçlendirilmiş. dedim benimkini de yapalım kardeşim dedi inan uğraşamam belli kendi arabası ile çok uğraşmış :)

Mk1GTI

Sen o ustaya yalvar ayaklarına kapan ve senin elindeki aracıda yaptır satma. Dede yadigarı bir aracın var kıymetini bil sonra çok üzülürsün.. Satana kadar bişey yokta sattıktan sonra insan manevi değeri olan bir malı sattığına çok üzülüyor ve geri dönüşüde olmuyor..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

serhat

arabanın şekli gitmiş resmen önü dacialara benzemiş sanki hiç hoş değil 15000tl ye neler yapılır o arabaya 131 toplar gibi golf toplamış >:(
WOLFSBURG STYLE ;)

kmlsydm

orjinallikle alakası olmamasına çoğu zevksiz olaya ben de katılıyorum ama tavan kaplaması mükemmel olmuş >:D ve tabi boyası da öyle