ÖN KAPILAR AÇILDIĞINDA IŞIKLANDIRMALAR YANMIYOR??????????????YARDIM

Başlatan sezaimarçal, 18 Mayıs 2011, 13:01:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmets

switch bundan değil
Alıntı yapılan: berkay35 - 18 Mayıs 2011, 13:57:46
? benim switchden kastım http://www.otoparcasepeti.com/images/products/02/52/69/25269_kucuk.jpg
kilidin içinde olduğunu bilmiyodum
Ben tamir ettirdim.Önce kapı yüzü söküldü.Ardından kilidi komple çıkardık.Kilidin içinde küçük bir switch var.Elektronikçiden 50kuruşa aldım.Eskisinin yerine yapıştırdık.Sonra yeniden topladık herşeyi.Kapı yüzü ve kilidin sökülmesi dışında kolay bir işlem.Tamirciye 30TL verdim.

siyahinci

aldığın swiçin resmini gönderebilirmisin bizde alalım. birde swiç kilidin tam olarak neresinde kilidide parçalamak gerekiyormu?

mehmets

MİKROSWİTCH ( IC166 ) Direnc.net  - Online elektronik malzeme şatış komponent marketi - bu resimdekinin aynısıydı.bunların farklı ebatları olduğu için aracındakini sökerek aynısını iste.
Switchi çıkarmak için kilidi dağıtmaya gerek yok.Kilidin yüzünde duruyor zaten eskisini sök bunu sağlam bir yapışkanla yerine tuttur.Eskisi fabrika üretimi olduğundan özel perçimle yerine tutturulmuş,yeni switchi mecburen yapışkanla tutturmak gerekiyor.
Kilidi sökmeden önce sizlere farklı bir tavsiyem var.Bu switcler bazen oksitlendiği için de görevlerini yapamıyor.Yani sağlam olsa bile çalışmıyor.Bu durumda kontak spreyi ve wd-40 la iyice temizlendiğinde çalışmaya başlıyor.Bu kış çalışmayan iki switchi bu şekilde çalıştırdım.Önce wd 40, sonra kontak spreyi.

siyahinci

çok sağol resim gönderdiğin için eminimki birçok kişiye yardımcı olmuşundur saygılar.

mehmets

rica ederim.daha önce dediğim gibi swithin bozuk olduğuna kanaat getirmeden önce spreylerle çalıştırmayı deneyin.saygılar.

zeyni

izmir ata sanayide hakan usta var ben kapı siwiçini ordea tamir ettirdim
kapıyı açınca kapı lambası yanmıyordu   yaptılar 50 tl aldılar ve hala iyi durumda :)