ÖN KAPILAR AÇILDIĞINDA IŞIKLANDIRMALAR YANMIYOR??????????????YARDIM

Başlatan sezaimarçal, 18 Mayıs 2011, 13:01:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sezaimarçal

arkadaşlar ön kapılar açıldığında ışıklandırmalar yanmıyor yardımcı olursanız sevinirim

sezaimarçal

berkay35

kesin terimlerle konuşamıcam ama kapıyı açtığında ufak düğmecikler olması lazım büyük ihtimalle o düğmeler yada onların kablolarında bi sorun vardır

edit: kapı döşemesini sökmene gerek yok  :)

OffLineR

Kilidin içinde bizim arabaların switch'leri.
Anlayan bir elektrikçiye bırak.
O söktürür halleder.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

tarihcifss

BEŞKAZALI tarihcifss

tarihcifss

swici yapabilceğimi bilsem kendim açarım..çok da kokulacak bişi yok içinde..gördüm kapı içini..lakin sökerken dikkatli gitmek lazım tabii  geri takabilmek açısından..
bu arada sezai bey muğlanın neresinden?
BEŞKAZALI tarihcifss

sezaimarçal

muğla yatağan servis sıkıntısıda var burada en yakın servis bodrumda olup olmadık elektrikçilerede güvenemiyorum onun için siz değerli arkadaşlarıma danışmak istedim
:)

siyahinci

tarihcifss

kapı kilidi mi 90 lira..bi yanlışlık yok değil mi? ben baya daha pahalı duymuştum sanki..
BEŞKAZALI tarihcifss

siyahinci

valla usta bana orjinal alman malı kilit 90 tl dedi. banada ucuz geldi ve şüphelendim almadım. zaten adam da sahtekar bir tip var günahı boynuna.

tarihcifss

yani ben daha fazla duymuştum..kaç civarı hatırlamıyorum ama kesinlikle 90dan fazla idi..çünki tamirci birisi bana demişti antalyada kapı başına swicleri 75 tamir ediyorum diye..değiştirme değil tamir..
BEŞKAZALI tarihcifss

cllyagiz67

kardeş benimkinde de aynı problem vardı iyi bir kilit ustasına göster...kilidin içinde platinler var kesin o kırılmıştır...ya da kilidi komple değiş..o kadar ucuz değildir kilitler..ama sen bir arştır.