Ayak Aydınlatması

Başlatan dj_burak, 03 Mart 2011, 13:19:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmr38

Abi üst tavan lambasına da beyaz ledli ampul tak aydınlatma bakımından daha iyi olacaktır :tamamdir
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ahmetceylan

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 04 Mart 2011, 09:27:33
Abi üst tavan lambasına da beyaz ledli ampul tak aydınlatma bakımından daha iyi olacaktır :tamamdir

ben üst tavan lambasına taktım aracın içini hiç ayınlatmıyor hemde 6 led li ampulden bile denedim iyi olmuyoo karanlık düşüyoo
>> LoNeLyWoLf  <<

brkdmr38

Transporter ve Connect e güzel bi aydınlatma söz konusu
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

nihilist_deniz

hoş duruyor. güle güle kullanın
Golf: O bir tutku

dj_burak

Teşekkür ederim arkadaşlar tavana daha yüksek voltlu ampul düşünüyorum bendekide 3ledli beyaz ama sönük kaldı

maverick

güle güle kazasız belasız kullan
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

STAK67

alperin söylediği kadarıyla sizin pololar bu tarz elektriksel işlemleri kaldırmıyormuş hassas bi sistem yani inşallah sıkıntı çıkarmaz güle güle kullanın

dj_burak

Alıntı yapılan: STAK67 - 04 Mart 2011, 22:29:49
alperin söylediği kadarıyla sizin pololar bu tarz elektriksel işlemleri kaldırmıyormuş hassas bi sistem yani inşallah sıkıntı çıkarmaz güle güle kullanın

teşekkür ederim şimdilik bi sıkıntı yok benim canım polom gözüme daha bi güzel göründü bu ışıklarla inş ilerde bi sıkıntı çıkarmaz :)

berkay35

abi bu led şeritlerin brightları var onlar baya etki ediyo dediğin gibi dandikler pek işe yaramıyo olabilir ama ben arkadaşın vectraya takmıştım florasan yakılmış gibi oluyodu arabanın içi uygulamasıda çok kolay oluyo led şeritleri altına çift taraflı bantla yapıştırıyosun tavan lambasının içine konnektörü var ordanda veriyon elektiriği sapasağlam oluyo  :) hatta bende olması lazım bakayım birazdan fotoraf çekip koyarım

aykuttuncer

Alıntı yapılan: dj_burak - 04 Mart 2011, 23:13:59
teşekkür ederim şimdilik bi sıkıntı yok benim canım polom gözüme daha bi güzel göründü bu ışıklarla inş ilerde bi sıkıntı çıkarmaz :)
la burak:D insan turuncu neyim yapar araban kırmızı şöyle loş ameleye kaçmıyacak sekılde merso larda var turuncu yap :) yada gosterge ıc aydınlatma gogus tusları rengınde bısı yap