Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
merhabalar ankaradan :) - Sayfa 2

merhabalar ankaradan :)

Başlatan aykuttuncer, 12 Mayıs 2011, 19:47:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan_mk3

bu benim 2.nci golf 3 kardeşim 5 yıl önce evlendim onun masraflar için sattım arabayı . Döndüm dolaştım yine aldım şimdiki arabam gerçekten 10 numara. Allah gönlümüze göre verdi çok şükür.. :tamamdir

aykuttuncer

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 14 Mayıs 2011, 13:51:20
bu benim 2.nci golf 3 kardeşim 5 yıl önce evlendim onun masraflar için sattım arabayı . Döndüm dolaştım yine aldım şimdiki arabam gerçekten 10 numara. Allah gönlümüze göre verdi çok şükür.. :tamamdir
nazarlardan saklasın dediğim biz enişteyle ortak:D gibi bişeyiz bende araba varken onlar :D binici ortaktı simdi onlarda var ben manevi biniici ortagım :D vw tadını cıkartıyorum ama golf 3 sportlıne beyazdı bızımkı hıc degısen boya yoktu sadece sag arka kapı dıstan boyalıydı cızıkten dolayı 160bındeydı sattık onu 2009da sımdı golf 4 var enıstede vw yedek parca muduru  vw bınıyoruz paso yanı guzel arabalar kendıme ait tam anlamıyla bı arac alcam inş. yakın zamanda

aykuttuncer

resim yükleyebildiysem

cengizhan_mk3

STAK67

hayırlı olsun kardes güle güle bin :)  8)

SeyitE

Hoş geldiniz, inşallah istediğiniz gibi araç sahibi olursunuz.

aykuttuncer

Alıntı yapılan: STAK67 - 18 Mayıs 2011, 20:33:40
hayırlı olsun kardes güle güle bin :)  8)
saol kardes hepimiz inş. :)

aykuttuncer

Alıntı yapılan: SeyitE - 18 Mayıs 2011, 21:15:13
Hoş geldiniz, inşallah istediğiniz gibi araç sahibi olursunuz.
inş. kardes en iyileri sizlern olr kazasız belasız inş.

aykuttuncer

bizim :) çoçuğun yeni fotoları

yıkadım lastikleri parlatıcaktık :D yağmur yağdı

efecelebi

MAŞAALLAH Aykut, ok gibi ve pırıl pırıl duruyor, diğer golf 3 de süperdi hakikaten...

tek başına yıkarsan öyle olur :D
Follow me Home Uğurlama - Karşılama Işığı Modülü için Lütfen Aşağıdaki Linke tıklayın.

http://www.vwtr.net/forum/satilik/follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-t21265.0.html

aykuttuncer

Alıntı yapılan: efecelebi - 29 Mayıs 2011, 00:42:57
MAŞAALLAH Aykut, ok gibi ve pırıl pırıl duruyor, diğer golf 3 de süperdi hakikaten...

tek başına yıkarsan öyle olur :D
abi naparsın yıkamacıların yıkadığını begenmıyorum kendım yıkıyorum cok ozenemedım ısım vardı yoksa 4 saat  :D suruyo araba yıkamam eyv. abı temız denk gelıyo sansa

cengizhan_mk3

araba diri ve temiz gü,le güle kullan  :tamamdir