Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
selam arkadaşlar buda benim scirocco :) - Sayfa 5

selam arkadaşlar buda benim scirocco :)

Başlatan SCİROCCO41, 07 Şubat 2011, 20:24:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SCİROCCO41

forumdaşlarım sinyal ayna orjinal koltuk wegolf2  balon tampon peşindeyim olanların duyanların sağsa solda görenlerin getirtebilenlere ÖNEMLE  duyurulurr .........
29052011019 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr

VolBull

Vaay, golf 2 balon tampon haa. Benimde böyle bi niyetim vardı bir zamanlar. Arabayı satmasaydım böyle bişe yapmak istiyodum.

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

SCİROCCO41

aynen kardeşim çok gecerli oluyo bir haftadır arabayla uğraşıyorum nerdeyse motor yaptım merkezi kilit kumandadan çalıştırma felan yapıyorum kapı döşemelerinin bezlerini değiştirdim bi tampon bi BBS RS  tamamdır o zaman tabii bu arada kısmeti cıkarsa satarım 4 kaplı araç lazım golf2 we dizel olması kaydı ile tabi öle bişi bulursam satarım şimdi herşeyini kendim binicem diye yapıyorum satıcam diye değil biraz pahalı oluyo ama napalım allahtan işçiliğini kendimiz yapıyoruz da ordan kurtarıyoruz işi işte en önemlisi sinyaller sağ aynayı yaptım bide sol ayna lazım tampon cant soraki işş :)

veci

bu arabaların parçalarını nerdentemin edebilrizarkadaşlar

SCİROCCO41

araç satılmıştır alab abimize hayırlı olur inşallah scirocco giresun yollarında  :'(

talos

hayırlı olsun sen ne alacaksın şimdi:)))

SCİROCCO41

fairway yada tempra düşünüyorum aile aracına geçiş yapıyorum mecburen