passat 98 iç tavan lambası lazım

Başlatan timyeats, 03 Mayıs 2011, 00:42:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

timyeats

Arkadaşlar sanayi ustalarından çok bıktım kaş yaparken göz çıkarıyorlar resmen, bugünde döşemeciye gittim tavanda sarkma vardı iç lambayı sökerken kırmış ,suçunuda kabul etmiyo. velhasıl kelAm tavan lambası lazım, çıkma falan ucuzundan, yardım edecek arkadaş var mı?

white quattro

Çıkmacılara danışmadan önce ürünün sıfırının fiyatınıda araştırın derim ;)
Çok yakın rakamlar çıkabiliyor  :o
quattro

EsatTR55

Alıntı yapılan: timyeats - 03 Mayıs 2011, 00:42:03
Arkadaşlar sanayi ustalarından çok bıktım kaş yaparken göz çıkarıyorlar resmen, bugünde döşemeciye gittim tavanda sarkma vardı iç lambayı sökerken kırmış ,suçunuda kabul etmiyo. velhasıl kelAm tavan lambası lazım, çıkma falan ucuzundan, yardım edecek arkadaş var mı?

aynı şekilde bende mağdurum bu bende bora var yalnız parça aynı bulmuştum bi orj. satan ama fiyatı bana çok geldi. link burada -1 İç Aydınlatma Ampulleri 88 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da

alpers3

elımde yok zannedıodum ama warmıs yardımcı olabılırım ıstersen :tamamdir

timyeats

MerhAba arkadaşlar, teşekkürler ilginize. Alper kardeş, sendeki sıfır mı,kaç liradır nedir? bilgi verirsen svinirim, şimdiden teşekkür ederim

alpers3

Alıntı yapılan: timyeats - 07 Mayıs 2011, 19:44:31
MerhAba arkadaşlar, teşekkürler ilginize. Alper kardeş, sendeki sıfır mı,kaç liradır nedir? bilgi verirsen svinirim, şimdiden teşekkür ederim
sıfır degıl ıkıncı el ama sıfırdan pek bı farkı yok :tamamdir pm den fıyatı yazarım