Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Soyulan Kapı Kolları Boyama Resimli Anlatım... - Sayfa 4

Soyulan Kapı Kolları Boyama Resimli Anlatım...

Başlatan hakkihakan, 08 Mayıs 2011, 19:00:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rene

Alıntı yapılan: furkanyldrm - 04 Aralık 2012, 04:05:23
Zımparayı kuruyken uygulamayın ıslatın biraz da sabun kullanın, derin çiziklerin oluşmasını önler. Derin çizerseniz boya da fayda etmez Allah korusun :) Bir de mat siyaha boyayacaksınız değil mi? Parlak olursa kötü durur bence.

İşte ben o derin çiziklerden yaptım astar mastar kurtaramazmıyız ya :/ çok göze çarpmıyor diğer taraflar gayet iyi oldu ama söför tarafı ışıkta çizikler belli oluyor

furkanyldrm

Daha önce plastik astar kullanmadım, denemekte fayda var. İllaki bir şekilde düzelir, alternatifleri deneyin.

s1nanozk

ohhh maşallah r32nin kaplamalari ne kadar pahalı  :bekleriz: du bakalım hele bi sökelim de şu kolları,kaplıcaz mı boyıcaz mı :)

selimbzrc

çok güzel bi konu olmuş hepimizin yaşadıgı bu sorunu çözdü bence sabitlenmeli.
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

rene

Alıntı yapılan: s1nanozk - 07 Aralık 2012, 20:34:40
ohhh maşallah r32nin kaplamalari ne kadar pahalı  :bekleriz: du bakalım hele bi sökelim de şu kolları,kaplıcaz mı boyıcaz mı :)

Kaplama çok kısa ömürlü oluyor çünki kıvrımlı ve sürekli dokunulan biyer  boyamak en güzeli ben parlak siyaha boyadım  :tamamdir

Sinancetintas

ben şöför kapısını sökemedim yaa korktum asılmaya sadece elle tutulan yerdeki parçayı söktügümde çıkmadı çekince nasıl çıkacak??
Das Auto..

metinmb407

Kapının arka tarafından menteşe tarafına doğru kaldır...

s1nanozk

Arkadaşlar bakalım,piano black folyo aldım.sökersem kaplamayı düşünüyorum.fotoları paylaşırım burda :tamamdir

furkanyldrm

Alıntı yapılan: s1nanozk - 10 Aralık 2012, 19:50:13
Arkadaşlar bakalım,piano black folyo aldım.sökersem kaplamayı düşünüyorum.fotoları paylaşırım burda :tamamdir

folyoyu nerden kaça aldınız? Ben de kapı direkleri için düşünüyorum ne zamandır.

s1nanozk

geçen hafta sipariş vermiştim netten,kapıda ödeme dahil 30tl ye mal oldu ve açıkçası tahminimden daha kaliteliymiş.

furkanyldrm

s1nanozk

furkan kardeşim 127x100 dü sanırım ölçüler...bu arada bugün ön iki kapıyı da kazasız belasız söküp kaplamayı başardım.kendi açımdan idare eder bi performans oldu,şu bombelenen yerlerde biraz daha ustalaşmak gerek  :)

furkanyldrm

Emek vermişsiniz uğraşmışsınız ona birşey diyemem de bence renginin parlak olması ve işçilik pek hoş olmamış. Mat siyah sprey boya ile veya daha iyi bir işçilikle mat siyah folyo ile daha güzel duracağını düşünüyorum.

s1nanozk

aslında evet dediğin gibi olabilir.işçilikte biraz aksilik yarattı gidişat,biraz da yoruldum açıkçası soğukta sök-tak.biraz idare etsin bakalım.nasıl olsa rahatça çıkan bi malzeme.havaların ısınmasına doğru bikaç ay sonra daha iyi sonuçlar çıkar mutlaka  :tamamdir