RABBİT LX GTI PROJECT

Başlatan xeon55, 06 Mayıs 2011, 12:15:21

« önceki - sonraki »

suskun

maaşallah inşallah istediğin şekilde bir makina çıkar ortaya allah kolaylık versin  :tamamdir
H.G WORKS

xeon55

Alıntı yapılan: suskun81 - 06 Mayıs 2011, 23:44:25
maaşallah inşallah istediğin şekilde bir makina çıkar ortaya allah kolaylık versin  :tamamdir
teşekkür ederim :)

xeon55

Bi kaç kare resimler

kağıtdan conta kalıbı çıkarmıştım :)

enjektör girişleri kör tıpa ile kapatıldı

xeon55

bi kaç resim daha

yağ filitresinin kafasına bi tane t yapıp hem yağ müşürünü hemde yağ basınç hortumunu bağladık :D

STAK67

cnr_mk1

maşallah inşallah istediklerinizi elde edersiniz.kolaylıklar dilerim.

xeon55

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 08 Mayıs 2011, 00:30:03
teşekkür ederim

Han

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 08 Mayıs 2011, 00:30:03
Ben kendi çabalarımla motorcunuın uzun süredir yapamadığını yaptım marşa bastım kendim sende yaparsın korkma sakın (dün ben biraz korkmuştum basamayınca marşı :D )
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

SNCKTR

vay vay vay bu aralar her MK1 sahıbı proje yapıyor ne oluyor bızlere ya masallah demeyı unutmayalım  :D

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Mk1GTI

Hagi kapak senin bu arada.. Kapağın birisi EG nin zaten enjektör delikleride tıkanmış.. Hangisini takıcaksın..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

xeon55

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 09 Mayıs 2011, 10:25:30
Hagi kapak senin bu arada.. Kapağın birisi EG nin zaten enjektör delikleride tıkanmış.. Hangisini takıcaksın..
enjektör girişlerini ben tıkadım erşan abi yanma odası olmayan girişlerini tıkadığım kapağı kullanacam

xeon55

Alıntı yapılan: ercijuana - 08 Mayıs 2011, 17:28:57
Ben kendi çabalarımla motorcunuın uzun süredir yapamadığını yaptım marşa bastım kendim sende yaparsın korkma sakın (dün ben biraz korkmuştum basamayınca marşı :D )
bozulacak değilya :d bişey olmaz allahın izni ile erci :) senin işin benden daha da zor kaportaya da girdin sen