wrc

Başlatan golfüçyüs, 05 Mayıs 2011, 21:59:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfüçyüs

Volkswagen to Start Contesting the WRC with the Polo R WRC in 2013

vwvortex de 2013 te vw nin polo ile wrc ye katılacağı yazıyor. sonunda beklediğimiz haber geldi :D :D

golfüçyüs

golfüçyüs

aynen öyle sonunda :) iyi bi pilotla başarılar elde edebilir ama loeb den iyi pilot şart  :-\

racedriver

predator

Çok iyi sevdim bu makinayı fakat çamurluk kabartmalarının yarım kalması biraz ilginç olmuş gözüme pek hoş gelmedi..

nizam

Alıntı yapılan: predator - 06 Mayıs 2011, 09:33:54
Çok iyi sevdim bu makinayı fakat çamurluk kabartmalarının yarım kalması biraz ilginç olmuş gözüme pek hoş gelmedi..

wrc katılacak bi araçta çamurluk güzelliği mi arıyorsunuz
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

rsb

inşallah pistlerin efsanesi olur .... :sevgi:

rsb

guzellik olarak değilde fonksiyonel olarak on camurlukların işlevselliği olurdu. bu sekilde yan camlarının asırı pislenmesi kanımca sürüşü olumsuz olarak etkiler ... gerçi bi ralli pilotunun yan camlarla ne kadar işi olur bilemem ama  olaya kendi acımdan bakarak bu kanıya vardım ...

o jantların  15"  i   varmıdır ya   :sevgi:

predator

Alıntı yapılan: nizam - 06 Mayıs 2011, 09:36:22
wrc katılacak bi araçta çamurluk güzelliği mi arıyorsunuz

Yarım çamurluğun işlevselliğinden bahsedelim o zaman her türlü teknik mekanik buyrun..

nizam

Alıntı yapılan: predator - 06 Mayıs 2011, 09:50:00
Yarım çamurluğun işlevselliğinden bahsedelim o zaman her türlü teknik mekanik buyrun..

tamam dinliyorum sizi

görsellik açısında ve teknik mekanik açıdan bildikleriniz çok ise lüften paylasın

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

uAlper

araç çok güzel olmuş
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

odyseuss

VW Sakarya Facebook Sayfası

predator

Müşterilere bakıyordum kusura bakmayın.

Görsel açıdan yaklaşınca sizin tepkinizi aldım sizden yarım çamurluğun işlevselliğinden bahsetmenizi istedim ama topu bana atmışsınız önemli değil işlevsel açıdanda yorumumuzu yaparız.

Bu makinanın kendine attığı çamur taş çakıl  hiç umrumda değil ama izleyicilere fırlatıcağı taşlar hiç hoş olmucak. O yüzden hem teknik açıdan hemde göz zevkim açısından hiç hoşuma gitmedi. Kimse benim göz zevkime göre wrc hazırlamak zorunda değil elbet ama kimseninde göz zevkime karışmaya hakkı yok. Araca bakar yorumumu yaparım zoruna gidicek alıncak tek kişi varsa oda aracın tasarımcısıdır.