golf 4 ünü sanal alemde kullanmak isteyenler buraya Mobil 1 Rally Championship

Başlatan ozgurerbil, 26 Nisan 2011, 22:45:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozgurerbil

Mobil 1 british Rally Championship  2000

bu oyunu belkide bir çok arkadaş bilmiyodur veya unutmuştur 1999 yılında 16 yaşındayken hastaydım bu oyuna zamanında sevdiğim tüm araçlar vardı bu oyunda golf4, saxo, 106, megane coupe vs ozamanlar 106 ya ne çok özenirdim  neyse aracını gerçek hayatta kullanmaya doyamayan arkadaşlara bi hatırlatma yapmak istedim bazı konuları okudumda arkadaşın biri akşam mesai bitsede golf kullansam diye sabırsızlanıyorum yazmış o arkadaşla aynı durumdayım bende ama benzin parası malum uçtu bu oyunda benzin bedava :) birde kırıp dökünce serviste para almıyorlar oyunla ilgilenen arkadaşlara netten indirip oynamak kalıyor görüşmek üzere

golfüçyüs

ozgurerbil

var dostum mavi golf sony sponsordu fakat volkswagen pilotu bir kez devirdi bu aracı daha sonrada yandı bu araç gerçek yarışlarda çok keyfili bir oyun 12 yıl olmasına rağmen haftada bir kaç kez sıkılmadan oynuyorum

golfüçyüs

ozgurerbil

volkswagen f1 yarışlarına katılmayı düşündüğünü açıklamıştı yakın zamanda motor sporları konusunda zayıf kalıyor son zamanlarda ben audi yi bir tek lemans 24 saat yarışlarında görüyorum volkswagen hiç piyasada yok yada benmi bilmiyorum acaba

golfüçyüs

aynen abi meydanı çok boş bırakıyolar bence veya şöylede olabilir motor sporlarından kazanacağı reklam geliri yarış araçlarının maliyetinden azdır en mantıklı sebebide budur heralde

mehmetcevahir

bu konu sanırım şirketlerin yatırım projeleri ile alakalı. bir çok firma sırf reklamını yapabilmek için motor sporlarına yatırım yapıyor ve bu yatırımlar için inanılmaz rakamlar harcıyor. ancak en çok bilinen motor sporlarında ben de sizler gibi vw adını hiç duymadım. bir tür şirket politikası galiba...

golfüçyüs

bencede maliyet önemli bi neden geçen gün saffet üçüncü fiat palio super 1600 den bahsederken sırf vites kutusuna sık aralıklarla 25 30 bin dolar harcadıklarını söledi wrc deki araçların maliyetlerini düşünün bide

ozgurerbil

kesinlikle yüksek maliyetler olduğu kesin ama genelde yarışlara katılan firmalarda çok tecrübeler kazanıyor pistlerde bunun yanında bütün dünyanın gözü bir anda firmada oluyor tek seferde milyonlara ulaşıyor her ülkede ayrı ayrı tv reklamı vermektense yarışlar aracılıgıyla reklam  yapıp üstüne birde tecrübe kazanmak daha makul görünüyor

golfüçyüs

işin tecrübe kazanmak kısmı daha çok kendini geliştirme aşamasında olan şirketler için bence citroen kaç yıldır üst üste şampiyon fakat elle tutulur bi teknoloji geliştiremediler henüz buna rağmen vw sürekli yeni bişeyler üretiyo ve araçlarında uyguluyo özellikle tsi benzinli motorda çığır açtı. vw nin tdi motordaki kalitesi zaten dillere destan

ozgurerbil

http://www.youtube.com/watch?v=c1_Q2pG3OAQ

wrc yarışlarında volkswagen firması skoda fabia ile yarışıyordu unutmuşum az önce yukarıdaki linkden video izlerken hatırladım

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)