Kendiliğinden kapanan otomatik camlar

Başlatan odyseuss, 26 Nisan 2011, 17:07:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

odyseuss

Selam arkadaşlar, Yaklaşık 15 gündür forumu inceliyorum ve sayenizde çok şey  öğrendim. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
116.000'de 2003 model Sedefli Siyah Aut. Confort. Golf IV aracım var. Aracımı almadan önce bir arkadaşın 2001 model Aut. Confort. özelliklerini incelemiştim ve camlar açık unutulduğunda otomatik olarak kendiliğinden kapanması çok hoşuma gitmişti. Diğer araca göre benim aracımın modelinin yüksek ama neden böyle bir özellik yok anlayamadım. Konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
:)

Aracımı yeni aldım ve bakımları henüz tamamlanmadığından resimlerini paylaşamadım. Zevkli sürüşler..

İlave olarak, aracın arka kısmında bulunan küllük, bardaklı hale getirebilir mi?

VW Sakarya Facebook Sayfası

nesquik

anahtaarla kilitle ve kilitlediğin yönde 2 saniye bekle ozman kapanır:)
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

alpergndz

2004 bora pasific aracımın camları kumandadan kilitleyince sunroofta dahil hepsi kapanıyor.

nesquik

aceba sonradanmı takılmışki, cam modülü, yoksa orjinalmi?
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

odyseuss

Alıntı yapılan: nesquik - 26 Nisan 2011, 17:20:22
anahtaarla kilitle ve kilitlediğin yönde 2 saniye bekle ozman kapanır:)
onu biliyorum. benim anlatmak istediğim, camların açık durumdayken kapıları kumandadan kilitleyince veya camlar açık unutulduğunda otomatikmen kapanması. ;)

hakkut

Alarm takan oto aksesuarcılara gidip yaptırabilirsiniz. Ben 20 TL ye 2001 trendline a yaptırdım.

ØSîRîS

2001 trend var bende benimkiside kumandadan kitleyince açık olan tüm camları kapatıyor..

R-Line

golfün orjinalinde öyle bir özellik malesef yok,
CCM kodlanarak bu özellik araca orjinal olarak kazandırılabiliyor
ama buda herkesin yapabileceği iş değil. hem bilgi hem bu işi yapabilecek malzeme lazım.

tabi bunun haricinde araya bir devre, role yada modül sokarak camları kaldırmak mümkün.

son sorunuza gelirsek arkada küllüğün altında bardaklık comfortline donanımında zaten var  ;)

odyseuss

Alıntı yapılan: R-Line - 27 Nisan 2011, 17:50:49
son sorunuza gelirsek arkada küllüğün altında bardaklık comfortline donanımında zaten var  ;)
otomatik cam olayını akşam ustamdan öğrendim. yok dedi. Ama olsaydı tam süper olurdu. Aracım bej döşeme ve küllükte ona uyumlu yapılmış gibi. Forumdan aldığım bilgi dahilinde dün söktüm biraz inceledim. Küllük sağlam ama yan kapakları yok  :(

sizce bardaklı olanlardan alıp montaj yapabilirmiyim?