Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 6n Satıyorum :(

Polo 6n Satıyorum :(

Başlatan bysezer, 18 Nisan 2011, 11:25:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bysezer

Aracı alalı uzun bir süre olmadı tam herşeyini bittirdim yaza hazır gezilecek konumda derken başka bahara kaldı, ihtiyaçtan dolayı satmam gerekiyor. Aldığında bakımsız garaj arabasıydı, zengin bir abimizin kıyıda duran eski arabası durumundayken benim gözbebeğim oldu, motor bakımlarını yaptım, baskı komple, triger seti, farlar, boğaz kelebeği falan derken bayağı bir masraf yaptım, sıradaki masrafım gaz taktırmaktı, bi tıkırtıyı bile kafaya takan bir insanımdır.

İlan:
Volkswagen Polo 1.6 Sportline 1997 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
© BySezer

Mk1GTI

Araca ve satana kefil olurum kendimde zevkle kullandığım bir polo.. Arkadaş aldığından beri araçla 10 numara ilgileniyor.  :tamamdir
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

benim arabayla takas edelim :)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

lostys

Mk1GTI

Bu polo Eşe dosta verilecek bir araç.  :tamamdir
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

bysezer

alan arkadaş gazı takar yada takmaz hertürlü gezer
© BySezer