ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD

Başlatan SNCKTR, 17 Nisan 2011, 16:58:40

« önceki - sonraki »

fatih_06

yaza bi mk1 daha şıkır şıkır yollarda  :sevgi:

SNCKTR

Alıntı yapılan: fatih_06 - 03 Nisan 2012, 00:20:24
yaza bi mk1 daha şıkır şıkır yollarda  :sevgi:
amacım kısa sürede sağlam olarak cıkarmak ama golften uzakta okuduğum için zor oluyor yanında olsam bitmişti  :) 11 nısan gecesi ist. gidiyorum 3 günlüğüne bi hasret gideririm  :) 23 nisanda antalya vosvos buluşmasına katılıyorum  :D

SNCKTR

carsamba gecesı ıstanbulda olacagım 3 gunluğüne boyayı secıcegım ve antalyaya donucem 20 sı gecesı yıne gıdıyorum ıst. o zaman boyanmıs olur ve baslarım eksıklerı tamamlamaya :)
gelelım konumuza Selcuk abiden depo borusunu temin ettim tek eksiğimiz oydu kapılarda bitmiz ufak cerezler kalmıs gelene kadar biter  :)

kapı içi

GolfMk1Cabrio

Renk tonunu hala belirleyemedin dimi  :) Ben bile seçemedim hala  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

golfmk1furkan

Hadi bakalım bitti bitti az kaldı bitince gezicez inş.  :tamamdir :D

golfmk1furkan

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 09 Nisan 2012, 16:27:01
Renk tonunu hala belirleyemedin dimi  :) Ben bile seçemedim hala  :D

Bayrak kırmızısı hoşuma gidiyor bu aralar 06 PP'nin rengi  :saskin: ;D

SNCKTR

hala kararsızım valideyi götürücem o secsin  kıraz kırmızısıda olabilir  :)

SNCKTR

ve istanbul  :) golfumden foto koyayım beraber fotomuz yok neredeyse peder beyin cekimlerinden en iyisi  :)

VedatNur

illa hortlatmakmı lazım konuyu güncel fotoları istiyoruz  :)

SNCKTR

tekrardan merhaba  :)  :)
golfte son noktalara geldik  aksilikler hic pesimi bırakmıyor  :) gecen hafta, yıllardır yanyana oldugumuz iyi kötü günlerimizin olduğu ama her defasında nese içinde olduğum abim evlendi  :) :-[  bir yandan üzülüyorum bir yandan seviniyorum o benim abim tam onun şokunu atlatmışken yeni evliilik haberleri daha geldi biri teyze kızı diğeri ise dedem evet yanlış okumadınız dedem evleniyor  ;D  :D  ;D sok içindeyim ama yapıcak bir şey yok allah mesut etsin  :)
gelelim golfe kapılara astar atıldı mastik cekildi ve pütür atıldı marspiyellere,arka panele, ön panele ve camurluk içlerine pütür atıldı böylelikle pütür işimiz bitti  :)
fotolar pek net değil önünde arac vardı cıkaramadım cuma günü gidince net fotolar cekicem aracı dısarı alıcam  :)

golfmk1furkan

Çok ilerleme var maşallah az kaldı az bitti biticek hadi bakalım  :tamamdir İlgimi çeken şu fotoğrafların yanında yazan vwtr.net yazılıları nasıl yaptın onu hacı ?  :) :D

SNCKTR

camurluklardaki pütür :)

bonus :)

yarın antalya yolcusuyum gitmeden göreyim dedim keratayı sona yaklastık camurluklar ve kapılar oturtulacak amacım kapıyı kısa mesafeden yavasca kapanması :)

chemisamet

guzel gıdıyo cok guzel...