Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD - Sayfa 23

ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD

Başlatan SNCKTR, 17 Nisan 2011, 16:58:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

musa

serhat çok güzel gidiyor maşallah

GolfMk1Diesel

O kaportacının ben.. :) Anladın sen onu. Kolay gelsin ama sana, Ustana zor gelsin.. :D Ustana güneşli havada yağmur yağsın emiii. ;D
Kılıçoğlu Garage.

omertek

Serhat maşallahın var iyi gidiyorsun :tamamdir
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

nizam

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 08 Temmuz 2011, 21:04:58
O kaportacının ben.. :) Anladın sen onu. Kolay gelsin ama sana, Ustana zor gelsin.. :D Ustana güneşli havada yağmur yağsın emiii. ;D

neyini begenmedin paşam ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: nizam - 09 Temmuz 2011, 00:43:43
neyini begenmedin paşam ?

Artiz Kaportacıııııııııı. :t
Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 09 Temmuz 2011, 11:04:01
Artiz Kaportacıııııııııı. :t

Artizlik geçici ustalık kalıcı. Resimlerden yorum yapıyorum. Her yiğidin yiyeceği halt değil. Başarılı diyorum.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Serhat bir ara görüşelim. Sana diyecekleri var ama karar kesin değil gibi.
Kılıçoğlu Garage.

SNCKTR

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 08 Temmuz 2011, 21:04:58
amın amın bende dıger vwtr uyelerı gıb,ı 3 gunluk tatıle cıkmıstım ama geldım en sonunda  :D :D

SNCKTR

Alıntı yapılan: omertek - 08 Temmuz 2011, 21:07:58
Serhat maşallahın var iyi gidiyorsun :tamamdir
saol abıcım yapıyoruz bıseyler  :)

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 09 Temmuz 2011, 14:47:07
Artizlik geçici ustalık kalıcı. Resimlerden yorum yapıyorum. Her yiğidin yiyeceği halt değil. Başarılı diyorum.
sendende onay aldıktan sonra bu yolda onumuz acık ersan abı  :)

SNCKTR

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 11 Temmuz 2011, 11:26:10
Serhat bir ara görüşelim. Sana diyecekleri var ama karar kesin değil gibi.
tmm gorusuruz ama 2 gun daha buradayım arada konusalım  :)

SNCKTR

aracın bıdaha ne kadar orj. hıc ellenmemıs oldugunu tekrar anladık  ama her seferınde bır sorun cıkmazsa olmaz sımdıde depo kapagından depoya gıden boruda 20 cm  uzunlugunda  curuk var nereden temın ederım bılenınız varsa yazmayı unutmayın  :) gelelım fotolara  8)
mazot hortumları  ;)

suskun

helal serhat baya ilerleme var son gördüğümden beri kolay gelsin kardeşim  :tamamdir
H.G WORKS

SNCKTR

Alıntı yapılan: suskun81 - 15 Temmuz 2011, 22:07:34
helal serhat baya ilerleme var son gördüğümden beri kolay gelsin kardeşim  :tamamdir
saol hamıt abı pazartesı sol tarafa baslanıcak Allahın ıznı ıle onemlı olan sag taraftı cunku curuk sag tarafta vardı solda o kadar yok  :sevgi:
4 kapı kolu ve 2 koruk ısmarlattım yarın gıdıcem almaya  hemde sabah kahvaltısı yapmaya sızın gıbı bızde burda takım kurmaya calısıyoruz abı  :) ^-^