lpg taktırmak zorundayım yardım arkadaşlar

Başlatan MordemapA, 15 Nisan 2011, 23:49:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maminci

Alıntı yapılan: odun - 16 Nisan 2011, 13:13:55
kardeş ben de senin gibi kararsızdım..en son almanyada Volkswagen fabrikasında yetişmiş bir ustaya danıştım..almanlar lpg taktırma konusunda türkler kadar kararsız davranmıyor hemen taktırıyor,dedi..ben de 4 gün önce taktırdım..şu an bir sorun yok...çok araştırdım..en iyisi landirenzo dediler..taktırdım...
Usta doğru söylemiş ama eksik söylemiş, Almanya'daki işçilikle,  araç insan taşıdığı için gösterilen özenle  buradaki karşılaştırılamaz bile..

MordemapA

İstanbul anadolu yakasında tavsiye ediceğiniz bir LPG yetkili servisi tabi hangi markayı öneriyorsanız. Hala kararsızım :(

MordemapA

Başka yorumu deneyimleri tavsiyesi olan yokmu arkadaşlar.

makusla06

Selamlar.. 5 ay önce almış olduğum 2001 1.6 comfort 8v manuel vites aracıma 4 ay kadar önce Prins taktırdım..1950 tl / 10 taksite..
Aracım benzinde nasılsa lpg dede aynı max sürat hızlanması vs vs..Sırf arabaya kıyamadığım için prins taktırdım çokta memnunum tavsiye ederimm..

Yakıt konusuna gelince kimse kusura bakmasın ama bazı arkadaşlarımız ölçmeyi bilmiyor galiba.Babam yıllarca kamyonculuk yapmış bir insan ve araba kullanmayıda ondan öğrendik benim aracım 11 litre yakıyor bakımları herşeyi tam.190-180 gibi bi rakam görmedim görenide görmedim.LPG nin en ucuz olduğu şehirde olmamıza rağmen böyle bir değer yok..

kuzeyank

Alıntı yapılan: makusla06 - 16 Nisan 2011, 22:28:16
Selamlar.. 5 ay önce almış olduğum 2001 1.6 comfort 8v manuel vites aracıma 4 ay kadar önce Prins taktırdım..1950 tl / 10 taksite..
Aracım benzinde nasılsa lpg dede aynı max sürat hızlanması vs vs..Sırf arabaya kıyamadığım için prins taktırdım çokta memnunum tavsiye ederimm..

Yakıt konusuna gelince kimse kusura bakmasın ama bazı arkadaşlarımız ölçmeyi bilmiyor galiba.Babam yıllarca kamyonculuk yapmış bir insan ve araba kullanmayıda ondan öğrendik benim aracım 11 litre yakıyor bakımları herşeyi tam.190-180 gibi bi rakam görmedim görenide görmedim.LPG nin en ucuz olduğu şehirde olmamıza rağmen böyle bir değer yok..
:tamamdir
acaba biz kullanmayımı bilmiyoruz :-[
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

makusla06

Alıntı yapılan: MordemapA - 16 Nisan 2011, 14:01:41
İstanbul anadolu yakasında tavsiye ediceğiniz bir LPG yetkili servisi tabi hangi markayı öneriyorsanız. Hala kararsızım :(
İstanbulda Recep usta var prins ile birlikte başka markalarda takıyor bildiğim kadarı ile yurt dışında eğitim almış işinin ehli bir insan.İsterseniz iletişim bilgilerini pm atabilirim

golf2001

:tamamdir
selam hemşerim
bendede prins var çok memnunum '' maşşallah ''
gecenlerde ankara çankırı yaptım. hız 110-140 arası km 201 tl yaktı
lpg fitatı 1.98 milan gaz

nesquik

kardeş 190-180 görmedim derken neden bahsediyorsunki?
km ne kadar yaktığımı?
eğer öyleyse ben bugün ölçüm yaptım.
lpg litre fiyatı 2.33  74 lira tam depo,, bittiğinde km 402'ydi.
çok sakin kullanıyorum
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

MordemapA

Serhat kardeşim recep ustanın bilgilerini verirsen bana çok sevinirim prins aklımda bir yer etti şuan yarınkı yorumlara göre kararımı vericem sizlerin prins ten bukadar memnun kalmanız çok sevindirdi beni ilginiz için teşekkürler.

golf2001

MordemapA
1-teleflex
2-prins
bende prins var memnunum ama
teleflex in sistemi süper kullanan arkadaşlar var çok memnunlar.
acele etme iyi incele derim.
bu iki markada 2.000 tl den başlıyor.bilgin olsun.
kolaygelsin.

nesquik

arkadaş, 700-800 civarı atiker. yerli malı.
inan hiç bir sıkıntı yaşamazsın. bence atiker taktır. ben kullanıyorum çokta memnunum.
çokta kurcalama bu olayı yoksa taktıramazsın.
zaten kime taktırırsan taktır garanti weriyorlar..
Bir GOLF görürsün

[/font]

ADEM252

Arkadaşım bu kadar az km yapıyorsan, hiç lpg'yle uğraşma.

makusla06

Alıntı yapılan: nesquik - 16 Nisan 2011, 23:14:57
kardeş 190-180 görmedim derken neden bahsediyorsunki?
km ne kadar yaktığımı?
eğer öyleyse ben bugün ölçüm yaptım.
lpg litre fiyatı 2.33  74 lira tam depo,, bittiğinde km 402'ydi.
çok sakin kullanıyorum

Dostum 2,33 den bu kadar km gerçekten çok şaşırdım..Bende sakin kullandım 1,97 den gaz aldım 80 i hiç geçmedim en az yaktırabildiğim 0,2 kr oldu dahada aşşağısını göremedim hem kendimde hem çevremde..

Alıntı yapılan: MordemapA - 16 Nisan 2011, 23:33:02
Serhat kardeşim recep ustanın bilgilerini verirsen bana çok sevinirim prins aklımda bir yer etti şuan yarınkı yorumlara göre kararımı vericem sizlerin prins ten bukadar memnun kalmanız çok sevindirdi beni ilginiz için teşekkürler.

Prins Lpg Montaj Servisi, Özsoy Mühendislik Küçükçekmece lpg, haramidere lpg, büyükçekmece lpg, kumburgaz lpg, cennet lpg, avcılar lpg, bakırköy lpg, bahçeşehir lpg, atiker, sıralı otogaz, fast, fast2, autogas, karbüratör, otomobil, dönüşüm, otogaz, lpg, cng, venturi, lpg haber, multifast, multi fast, lpghaber, şamandıra, regülatör, gaz kesici, tank, lpg tankı, simit tank, silindir tank, lpg filtresi, ecu, lpg ekipman, lpg aksesuar, lpg yedek parça,  Plato, Prins, Lovato, Brc, Voltran, Atiker, Milano, Ramses, Ecotech, Bedini, Romano, Vikars|  Prins | Lovato | Brc | Voltran | Atiker | Milano | Ramses | Ecotech | Bedini | Romano | Vikars Küçükçekmece lpg, haramidere lpg, büyükçekmece lpg, kumburgaz lpg, cennet lpg, avcılar lpg, bakırköy lpg, bahçeşehir lpg
0212 598 08 97
prins lpg sistem ve sorunlar için 7/24 istanbul recep kurt
0538 982 41 41  buyur dostum burdan ulaşabilirsin..

Alıntı yapılan: golf2001 - 17 Nisan 2011, 00:13:32
MordemapA
1-teleflex
2-prins
bende prins var memnunum ama
teleflex in sistemi süper kullanan arkadaşlar var çok memnunlar.
acele etme iyi incele derim.
bu iki markada 2.000 tl den başlıyor.bilgin olsun.
kolaygelsin.

Prins taktırması daha yararına olur arkadaşımızın..Prins taktırmadan önce bende teleflex arasında gidip geldim ancak prinste karar kaldım..
Servis olarak Prins hemen hemen herşehirde var ancak teleflex Ankara da 1 İstanbul da 1 adet olduğu için sıkıntı çekilebilir..

Alıntı yapılan: nesquik - 17 Nisan 2011, 00:34:43
arkadaş, 700-800 civarı atiker. yerli malı.
inan hiç bir sıkıntı yaşamazsın. bence atiker taktır. ben kullanıyorum çokta memnunum.
çokta kurcalama bu olayı yoksa taktıramazsın.
zaten kime taktırırsan taktır garanti weriyorlar..

Samet bey atiker ile son hızınız nedir acaba?Yüksek devirlerde 6000-7000 arası gittiğiniz oldumu hiç?Benzine geçme problemi yaşadınızmı?Cevaplarsanız sevinirim..

nesquik

kardeş tatmin olman için hız yapıp video çekip gönderebilirim sana.
düz yolda 200ü geçiyorum we hiç benzine geçmiyor. hafif eğim warsa 220'yi rahat görüyorum yine benzine geçmiyor. ben çok memnunum yine taktıracak olursam atiker taktırırım. bi tarafta 800 lira ödemek var, diğer tarafta 2000 liraa ödemek.

ayrıca makusla06 kardeş, bizim arabalar 80 km hızda biraz fazla yakar, araç yorgun yürüdüğü için.
ideal hızı 100dür.
sizin araç 8 valfmi?
Bir GOLF görürsün

[/font]