MGY75 İzmir de...

Başlatan HecctoR, 12 Nisan 2011, 23:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

taaytay

tayfun abi boşver konforo falan ya zıpkın gibi gitsin yolda  ;D

plaka değiştirmiyorum arkadaslar plakası ile sevdim ben mgy yi :D arabayla plaka artık özdeşleşmiş :) MGY den devam

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 25 Şubat 2012, 11:01:49
her sene fazladan 150 lira fazladan sigorta parasına katlancak yani ? :D

Belki saçma gelecek ama değer...
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Onamdar

aaaa mgy izmiremi geldi
valla satılcak araba değildi ama her iki tarafada hayırlı olsun
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

cavanozz

hayırlı uğurlu olsun her iki taraf içinde  :melek:
yeni yine yeniden..!! 8)

suskun

Alıntı yapılan: cavanozz - 25 Şubat 2012, 22:34:04
hayırlı uğurlu olsun her iki taraf içinde  :melek:
aynen hayırlı uğurlu olsun  :tamamdir
H.G WORKS

MeTHea35

MGY'de İzmir'e geldiyse Güzel Bir Hoşgeldin buluşması hakediyor diyorum  >:D

taaytay

tsk ederim arkadaslar hepinize :)
Allah nasip ederse salı günü izmirde olucam su an hala istanbuldayım gelmişken 3-5 gün kalıyım dedim :) hazır burdayken bi kaç işlem yaptırıyorum bu gün yağını falan değiştirdim, arka 2 tane kafalık vardı arka koltuklar icin onlar kaplattım takılıcak :) . pazarteside aksaraydan vr6 lip alıcam .. izmirde gidincede komple detailing nano yapıcam .. gerisinde düz boruydu egsozdu headr dı devam edicek :)

VosWoscu06

Alıntı yapılan: taaytay - 26 Şubat 2012, 07:59:38
tsk ederim arkadaslar hepinize :)
Allah nasip ederse salı günü izmirde olucam su an hala istanbuldayım gelmişken 3-5 gün kalıyım dedim :) hazır burdayken bi kaç işlem yaptırıyorum bu gün yağını falan değiştirdim, arka 2 tane kafalık vardı arka koltuklar icin onlar kaplattım takılıcak :) . pazarteside aksaraydan vr6 lip alıcam .. izmirde gidincede komple detailing nano yapıcam .. gerisinde düz boruydu egsozdu headr dı devam edicek :)
Allah kaza bela vermesn abi..

5ani5 mk2

haayırlı olsuunn tekrarr mgy75 emin ellerde :) kcj 55 inş.bakıcak birine veririz :=)
Exclusive Garage

HecctoR

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 26 Şubat 2012, 12:34:18
haayırlı olsuunn tekrarr mgy75 emin ellerde :) kcj 55 inş.bakıcak birine veririz :=)

İnş. senin araçta Tayfun gibi kıymet bilen birine gider. Gözün arkada kalmaz   ;)
Referee

5ani5 mk2

Exclusive Garage

safakaksu90

hayırlıs olsun araba gerçekten cok güzel  :)

ggtoker

hayırlı ugurlu olsun... ist buluşmasında yakından görmek nasip oldu gercekten göze hitap eden bir araç... allah kaza bela vrmeden kulllanmak nasip etsin...