acil yardım

Başlatan MaDDoX_61, 12 Nisan 2011, 21:50:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MaDDoX_61

Volkswagen Polo 1.6 Sportline 1998 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk

linkdeki polo'yu alıyorum bir bakışta bana yardım edecekler varmı.şimdiden  tşk ederim

alper19

araba 1.4 sportline 101 hp 16 valf 1.6 degil 
boyle fotodan bakinca bisey solemek zor

MaDDoX_61

evet biliyorum ama satan bilmiyor sordum doch yazıyormu motorda dedim evet yazıyor dedi.1.6 istemiyorum zaten linkte yazdıklarından başka bi sorunu yok dedi aracın bende 4 saat kadar uzak bi şehirdeyim.sizce alınabilirmi?

erco

Araç sportline orası kesin. Biraz daha pazarlığa asıl. Sonuçta 2 parça değişmiş + komple boyanmış. Yani çok aşırı temiz bi sportline değil. Ve 11.750 gibi bir paraya biraz zorlasan 2000 model absli falan 1.6'da bulunabilir. O yüzden alacaksan eğer biraz pazarlık yap. Tabi BENCE  :)
İhtiyar döver onları...

erco

Arkadaşım tekrar baktım da galiba airbag de açılmış bu arabada. Bence iyice bi düşün araştır bu arabayı sonra al.
İhtiyar döver onları...

MaDDoX_61

eyvallah hocam bende şüphelendim zaen 11 e hemen vereyim sana  dedi

alper19

tramerden bi bakin isterseniz kazasina fln

atego

Ön tekerin arkasında taş var? Araba durmuyor mu yerinde niye koymuşki :) Uzaktan araç sakın almayın, mümkün olduğunca yakınlarda bakın. Uzaktan geliyorsunuz diye çok rahat yalan söylerler, gelince almak zorunda kalırsınız mantığıyla. O yüzden en fazla 2 saatlik şehirlere bakın rahat gidip gelebileceğiniz.

METEHAN REİS

arabaya bakıp tekrar tekrar düşünmek lazım, ben de yeni araç aldım, sizi anlayabiliyorum, şunu söyleyebilirim önceki söylemlerinize de bakarak: ben olsam almaz sabrederdim, sonuçta son kalan polo bu değil, öyle değil mi? inşallah sizi üzmeyecek temiz bi araç denk gelir.saygılar
Bilseydi eğer Mecnun, VOLKSWAGEN sevgisini;

Sever miydi o vakit, Leyla zillisini?

mustklc

araçta komple boya  var. çok bariz.
Araba binmek içindir..