Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
09.04.2011 İstanbul team Buluşma Fotoğrafları - Sayfa 13

09.04.2011 İstanbul team Buluşma Fotoğrafları

Başlatan ReDDeviL, 09 Nisan 2011, 16:56:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Sondan 4 uncu resim cok iyi  :tamamdir bnm arabanin az resmi var nedense ::)
ADK

dgncn_1907

En çok diğer kırmızı polonun resmi var :) :)

ReDDeviL

ADK

onurc

fotolarla hiç bi bağlantım yok . tolga benim arabayı en az benim kadar sevdiği için objektif bende kalmış hep :)

.aynı zamanda tolga karameşe' nin profilinde. avatarın altındakı fotoğraflara tıklayınca bütün resimler görülüyormuş. bilerek açtım albümü herkes görebilsin diye dedi. sizde ekli olmasa bile görebilmeniz gerek.
video da yarın akşama sitede yerini alıcak büyük ihtimalle  :tamamdir
ok men 8) let s go   :halazn:

suskun

H.G WORKS

ReDDeviL

ADK

onurc

video için . öncelikle açılan üyeliğinin kabülünü + 1 helıkopter + 1 mılyon dolar istiyor  :halazn:
şaka bir yana  müzik  için çok uğraştık. yarın akşama inşallah dediğim gibi sitede olucak .
forum yöneticileri arkadaşın üyeliğinide kabul edebilir mi . saygılar  :tamamdir

ReDDeviL

Ben bulusmayi duzenlerken bu kadar ugrasmadim  :D
ADK

ReDDeviL

Neyse video ile kendini affettircek gencler :p
ADK

ilker mk2

abi adamlar ellerinden geleni yaptı Tolga arkadaşımız butun elinde makineyle gezdi sağolsunlar yani video içinde uğraşıyolar kaç gündür bence affetmek yerine bol bol teşekkür edelim :)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 13 Nisan 2011, 00:03:10
abi adamlar ellerinden geleni yaptı Tolga arkadaşımız butun elinde makineyle gezdi sağolsunlar yani video içinde uğraşıyolar kaç gündür bence affetmek yerine bol bol teşekkür edelim :)

katılıyorum ilker sana...gercektn tolga bulusmanın basından sonuna kadar makineyle gezdi elinde  ;) 

onurc

tolgadan teşekkürler iletelim bizde . adam hala giremiyor siteye :D

onurc

vıdeo bıtmek uzere. geriye bir tek uploadı kalıyor. bakalım nasıl çıkmışısız  8) resımlerde en cok ben vardım herkes şiakyet etmiş. vıdeolardada en az ben varım . hadı bakalım :)