Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
09.04.2011 İstanbul team Buluşma Fotoğrafları

09.04.2011 İstanbul team Buluşma Fotoğrafları

Başlatan ReDDeviL, 09 Nisan 2011, 16:56:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Arkadaşlar , vaktini ayiripta bulusmaya gelen ve gelmek isteyipde gelemeyen katilan katilamayan herkeze tesekkur ederim..

Güzel bulusmaydi cok guzel vakit gecirdik resimleri herkez
Paylasinca gözükür zaten ;) ;)
ADK

ilker mk2

her zaman abi çok güzel vakit geçirdim ben valla :)

dgncn_1907

Güzel eğlenceli bi gündü. Teşekkürler herkese :)

dj_burak

kaç kişiydiniz :) bide foto istiyoruz :)

ReDDeviL

Aynen öyle cok guzeldi gercekten , bekledigim gibi guzel gecti , sayimiz bekledigimden biraz azdi sadece , sayimiz 13 civariydi galiba ama
Ugrayip gidenler oldu arada ugrayanlar oldu ;) ama az ve öz guzel is cikardik zamana birakalim
Bazi seyleri :D
ADK

dj_burak

hadi hayırlı olsun istanbul sonunda şeytanın bacağını kırdı :D :D :D

STAK67

Han

Alıntı yapılan: dj_burak - 09 Nisan 2011, 17:10:00
hadi hayırlı olsun istanbul sonunda şeytanın bacağını kırdı :D :D :D
Helal olsun arkadaşlar devamını bekliyoruz gelemesekte izlemek te çok heyecan verici.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

cnr_mk1

evet katılan tüm arkadaslara teşekkürler,sizlerle tanısmak,vakit geçirmek cok güzeldi gerçekten.fotolarda oldukca bomba + süpriz bi video olacak pazartesi engeç salı video gelecek fotolar buaksam eklenecek..sözleşmemiz böyleydi ben haber vermek istedim sadece...vwtr ailesi olarak kazasız belasız böyle daha güzel buluşmalara diyelim inş.

ilker mk2

Altan abi emeğine değdi yani kendi adıma ben çok eğlendim gelen yada gelmek isteyip gelemeyen herkese çok tesekkürler  :sevgi:

suskun

maaşallah istanbula herkesin ayağına sağlık  :sevgi:
altanım seninde emeğine sağlık  :sevgi:
fotoları bekliyoruz
H.G WORKS

cavanozz

benim içinde harika bir buluşmaydı .. yeni dostluklar arkadaşlıklar edindik..  ayrıca nizam ve koray'a teşekkür etmeyi unuttum..  çay , tost için çok çok teşekkür ederim kesenize bereket arkadaşlar..    :)  :sevgi:
yeni yine yeniden..!! 8)