Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
09.04.2011 İstanbul team Buluşma Fotoğrafları - Sayfa 7

09.04.2011 İstanbul team Buluşma Fotoğrafları

Başlatan ReDDeviL, 09 Nisan 2011, 16:56:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

suskun

ankara çekiliyoruz bu konudan   :-X :-X
icraat için toplanıyoruz cumartesi sabah dedim  :halazn:
H.G WORKS

STAK67

Alıntı yapılan: suskun81 - 10 Nisan 2011, 00:51:48
ankara çekiliyoruz bu konudan   :-X :-X
icraat için toplanıyoruz cumartesi sabah dedim  :halazn:

emredersiniz komutanım  >:D

ReDDeviL

valla arabyla turladık baya yolda giderken önünü kaldırdık arkayı indirdik yana yatırdık ne var ne yok yaptık bir kolbastı oynamadı  :D ama o kadar yerde gidemez tabi :)
ADK

ReDDeviL

İstanbul ; bizde gaza gelmeden yaptıgımız buluşmanın tadını çıkaralım videolar üzerinde çalışmalara devam istanbul team  :tamamdir
ADK

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ilker mk2

diğerleini onurun arkadaşı cekmişti koray abi o girince yükler heralde :)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

onurc

süper buluşmaydı .herkese teşkkürler . clıo luyu alırdım da ortam bozulmasın keyfımız kacmasın dıye bulasmadım .  :tamamdir
bugun yarın vıdeo gelır sanırım
ok men 8) let s go   :halazn:

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 10 Nisan 2011, 00:43:57
ya sorma adam canına susamış , en önde onur gidio arabasından video çekilirken adam gelmiş arkaya korna çalmış onurun önüne doğru kırar gibi falan yapmış sonra gazlamış sanki istesek yakalayamıcaz orda bize şekil koyuyo plastik arabasıyla , vw niz biz birader dimi ya  :bekleriz:
güzel bir buluşma olmuş emeğinize sağlık...Bu arada cliocu cami duvarı bulamamış heralde konvoya sataştığına göre.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.