Refleks gümüş yakışmaz diyenlere ! :)

Başlatan CeM öZeR, 06 Nisan 2011, 19:44:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CeM öZeR

İşyerinde stokları gezerken stoğa yeni giriş yapan aracın fotoğrafını çekiyim dedim. Refleks gümüş polo GTI'a yakışmıyor diyen arkadaşlar varmış duyduğum kadarıyla. Birde sizin görüşlerinizi alalım.  :)

[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/8877/04042011131.jpg[/img]

[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/9593/04042011128.jpg[/img]

ALPER.

Valla yakışmıyor değil de, bıkkınlık geldi gri arabadan, her taraf astar rengi araba doldu.Tabi benim griyi sevmememdeki en büyük etken bu zamana kadar ki 4 aracımın 4ününde gri olması, temiz araba bulunca renk seçemiyosun.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: boralp - 06 Nisan 2011, 21:15:30
Valla yakışmıyor değil de, bıkkınlık geldi gri arabadan, her taraf astar rengi araba doldu.Tabi benim griyi sevmememdeki en büyük etken bu zamana kadar ki 4 aracımın 4ününde gri olması, temiz araba bulunca renk seçemiyosun.
vah vah gel kırmızı bulalım sana alper  :D
ADK

arda366

bunların fiyatı kaç cam tavanlı olunca internet te 43 900 diyo da

arda366

ALPER.

altan hem kırmızı olacak, hem istediğim marka model olacak, hem istediğim özellikler olacak, (otm. vites, boya durumu, motor durumu,km, boya) hem istediğim fiyatta olacak  :D bul da göreyim

yolculuk olsun ucuz olsun hem cam kenarı hem koridor olsun hem de şöför yanı olsun gibi bişey  ;D

ReDDeviL

hepsini bulurumda istediğin fiyatta olmaz alper  :D bende denedimde kendim için bir onda sorun çıktı  :D
ADK

ALPER.

işte 2. elde individual paket olayına girersen sıfırdan pek farkı kalmıyor altan  >:D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: boralp - 06 Nisan 2011, 22:20:29
işte 2. elde individual paket olayına girersen sıfırdan pek farkı kalmıyor altan  >:D
;D
ADK

Londonn

aracın rengi bomba ama ben ön paneli begenmiyorum.gti paneli var galiba bunda ama 5 kapı.ama aracın rengi cok hoş..benim aracın genginden oldugundan degil gerçekten yakışmış gri renk araca..jantlar hoş olmuş..acaba kaça buluruz bu jantları bilen varmı? ?

CeM öZeR

Alıntı yapılan: arda366 - 06 Nisan 2011, 22:08:18
bunların fiyatı kaç cam tavanlı olunca internet te 43 900 diyo da
Bu aracı son verebileceğimiz rakam yanlış hatırlamıyorsam 42.600 civarıydı.

onurc

Alıntı yapılan: Londonn - 06 Nisan 2011, 22:57:32
aracın rengi bomba ama ben ön paneli begenmiyorum.gti paneli var galiba bunda ama 5 kapı.ama aracın rengi cok hoş..benim aracın genginden oldugundan degil gerçekten yakışmış gri renk araca..jantlar hoş olmuş..acaba kaça buluruz bu jantları bilen varmı? ?
araç gtı zaten . gtı panelı yok sadece :) harıka bır makıne . manuelı yok dıye bılıyorum şu anda ama ? otm vıtes arabaya bınılmez alper abı ne yaptın sen . erkek adam otomatıge bınermı ya :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ALPER.

erkek adam bi kere otomatiğe bağladı mı tiptroniğe bile binmez onur, otomatiğin tadı başka :) zaten manuele biniyoz malesef  :t

onurc

Alıntı yapılan: boralp - 07 Nisan 2011, 01:20:18
erkek adam bi kere otomatiğe bağladı mı tiptroniğe bile binmez onur, otomatiğin tadı başka :) zaten manuele biniyoz malesef  :t
otm guzel yanı sadece trafıktır abı bence katılmıyorum sana  :halazn: . konuyu kırletmeyelım :D
Gti guzel dimi ? canlı inceledim aracı . fevkalade süper tek kelime ile
ok men 8) let s go   :halazn: