Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1997 Golf 3 GTI ABF 2.0 TURBO project / yeni resimler (sayfa 4) - Sayfa 5

1997 Golf 3 GTI ABF 2.0 TURBO project / yeni resimler (sayfa 4)

Başlatan CeM öZeR, 06 Nisan 2011, 09:22:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Maşallah Cem abi süper ötesi olmuş ya ben bunun turbosunu ısırarak yerim  >:D BBB'ye geliyorsun İnşallah gerçi konvoyda bizim gittiğimiz hız sana hararet yaptırır senin en önce gidip bizi orda beklemen lazım  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

CeM öZeR

Turboyu yeme kardeşim o bize lazım. :) Daha seri katillik yapacağız cupraymış tayyarmış  kolları sıvayıp gelin bakalım diyeceğim Allah izin verirse. :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: CeM öZeR - 26 Nisan 2011, 18:42:21
Turboyu yeme kardeşim o bize lazım. :) Daha seri katillik yapacağız cupraymış tayyarmış  kolları sıvayıp gelin bakalım diyeceğim Allah izin verirse. :)
Arka camın en üstüne VW işeyen çocuğu yap altını full diğer markaları doldur  :D

CeM öZeR

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 26 Nisan 2011, 18:45:26
Arka camın en üstüne VW işeyen çocuğu yap altını full diğer markaları doldur  :D
Çok atarlı olmaz mı :p :D

GolfMk1Cabrio

taha_jetta80

maşallah abi elinize sağlık. bi gtd ci olarak böyle hareketlere hayranım hastayım  :sevgi:  Allah kaza bela vermesin.

mk1 2.9 vr6

resimlere yorum istedin ama bence gerek yok. araba, ben en guzelim ben en guzelim diye haykırıyor zaten. eline saglık kardesim  :tamamdir. turbo isi cesaret isi, bende niyetleniyorum ama cesaretimi toplayamıyorum bir turlu  :(.

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: mk1 2.9 vr6 - 27 Nisan 2011, 00:14:20
resimlere yorum istedin ama bence gerek yok. araba, ben en guzelim ben en guzelim diye haykırıyor zaten. eline saglık kardesim  :tamamdir. turbo isi cesaret isi, bende niyetleniyorum ama cesaretimi toplayamıyorum bir turlu  :(.

Sen sus bakem VR6 ınla mutlu yaşa turbo takıp F16 larlamı yarışçan sonra :):)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ALPER.

üretim bandından yeni inmiş gibi, maşallah :)

golf mk3 2011 cem özer edition

GolfGti16VMk1

Hayırlı uğurlu olsun Cem . Allah nazardan saklasın .
Volkswagen Motorsport

mk1 2.9 vr6

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 28 Nisan 2011, 11:32:13
Sen sus bakem VR6 ınla mutlu yaşa turbo takıp F16 larlamı yarışçan sonra :):)

biraz daha guc olsa fena olmazdi be abi  >:D

xeon55

Allah kaza bela göstermesin mutlu mesut yaşayın abi MK3 ile >:D

onurc

cem abı masallah 41 kere kazasız belasız. cupra hangı kasadan bahsedıyosun bılmıyorum ama 06 sonrasına yaklasılmaz cupraların :) kendımden bılıyorum. cok tehlıkelı makınedır :) eskılerı bılmem tabı . ama caponlar fason . yanyana bıle durmaman lazım senın onlarla ????
ok men 8) let s go   :halazn: