arabam bayılıyor

Başlatan yeni polocu, 02 Nisan 2011, 21:46:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yeni polocu

herkese iyi akşamlar arabam 96 model otomatik ve sorun önceki gün oluştu rampalarda bayılmaya başladı ve şimdi çalışırken gaza bastığımda direk gazı yemiyo böyle ekler gibi oluyo bi yere pislik falan gelmiş olabilirmi önerisi olan yol gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

suskun

araç bağırdığı halde gitmiyomu yoksa gazmı yemiyo
H.G WORKS

yeni polocu

yok araç gaz yemiyo vitesle alakalı değil zannedersem

yeni polocu

araba bu sorundan önce gaza basınca atılıyodu şimdi basıyorum düz yolda yavaş yavaş hızlanıyo ama rampada fena bayılıyo zor çıkıyorum 1 kadar düşüyo egzostanda garip ses geliy purp purp purp diye >:D

suskun

buji buji kablolarına baktır ateşleme problemine benziyo yine tecrübeli polocu arkadaşlar yazacaktır değişik bir sebebi varsa  :tamamdir
H.G WORKS

yeni polocu

bujiler yeni değişti yorumların için sağol

mustklc

Araba binmek içindir..

yeni polocu

benzinli yolda giderken oldu başta yoktu rampa çıkarken bayılmaya başladı

atego

Yakıt pompası ile ilgili de olabilir. Ömrünü tamamlamaya yakın zamanlarda motorda zor çalışma, aracın çekişten düşmesi, gaz yememesi gibi problemler oluyor. Sorununuz ateşleme sistemi ile alakalı da olabilir. Ya da yine farklı bir sorundan meydana gelebilir. Tanıdık dürüst bir usta var ise götürüp baktırın, o sorununuza çözüm bulabilir.

yeni polocu

işte sorunda orda dürüst işini bilen bi usta bulmakta :(

mustklc

boğaz kelebeği gibi sanki?
Araba binmek içindir..

eemmree

boğaz kelebeğiyle ilgili bir problem gözükmüyor. ilk bakışta bujiler gibi ama yeni değişmiş. baskı balata da olabilir.
dedilerki gam giderir, çok bade içtim sensiz.

yeni polocu

araba otomatik boğaz kelebeğinden olabilir belki göstercez artık bi ustaya rolantide çalışırken düzensiz çalışıyo önceleri sessiz titremesizdi şimdi sesi garip ve titriyo gaza basınca 1000 2000 arası tiriyo sonra düzeliyoo

yeni polocu

bu arada yorumlar için sağolun