Sonbaharda VW Rabbit Canon Eos 600D Prof. çekimlerle (Syf 5.sonu)

Başlatan korkmazbs, 02 Nisan 2011, 16:33:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan_mk3

Önemli değil kardeşim ..gayet güzel kardeşim aracın canı kanı yerine gelmeye başladı iyice ..Dodşk v e çıtalar halledildiğinde bu iş biter  :tamamdir

golfüçyüs

korkmazbs

Alıntı yapılan: musa - 13 Eylül 2011, 19:13:42
arma çok iiymiş, temin yollarımız var??? ???
Maalesef Almanyadan getirttim  :-\

korkmazbs

Son susturucumuzu volkswagenlere ait olan ile değiştirdik ve eksik kalan egzos başlığımızıda tamamladık ayrı bir tat kattı  ;)

Rabbit ve Jetti (Red kitts Team)  :D - ve son olarak aramıza katılan yeni aracımız mercii den birkaç kare ;)

gültekin77

Maşaallah çok güzeller,jantlar her ikisine de yakışmış.
Kırmızıların cazibesi. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

nihilist_deniz

Golf: O bir tutku

cengizhan_mk3

yasin tak artık bir jant kardeşim .. sendekiler güzel ama biraz değiiklik şart  ;)

brkYRC

Vay hos duruyolar beyendim birde kirmizilar hosuma gitmeye basladi valla benim poloyuda rengi olan kirmizisina boyatacam normalde degistircektim  :)
"Hurdalarin Efendisi"

taha_jetta80

ısparta - denizli arası ufak bi buluşma  :)  bu cumartesini de böyle geçirdik hızlı ama  keyifli oldu :sevgi:

cengizhan_mk3

taha_jetta80

zaten ısparta da kaç tane mk1 mk2 var aga  :)   biz buluşacak olduk mu varıveriyoruz denizliye hemen 20 -30 araç toplanıyor sağolsunlar  :D    ısparta da bayram la ben tekiz zaten kendi klasmanımızda

suskun

H.G WORKS

htmetin

Mersonun plakasına araba parası verecek gümüşhaneli çıkar.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline