Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
09.04.2011 İstanbul Team Buluşma - Sayfa 12

09.04.2011 İstanbul Team Buluşma

Başlatan ReDDeviL, 29 Mart 2011, 12:14:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mdsezen

benle iki tane daha vw gelecek belkı 3 te olabılır  :tamamdir
www.vwtr.net/forum/otomobilim/my-love-1981-golf-mk1-gti-t24290.0.html
www.vwtr.net/forum/otomobilim/mdsezen-mk2-cl-1988-jay-jay-t33163.0.html

cavanozz

Alıntı yapılan: mdsezen - 03 Nisan 2011, 12:24:56
tamam o zaman ben varım
yanlız buraya gırıs cıkıs nasıl ıcerıde rahat takılabılecekmıyız sıkıntı olmaz ınsallah

sessiz sakin biryer arkadaşlar.. oturup çay içip sohbet edilcek bir yer.. full yeşilliklerin içinde güzel bir yer.. problem çıkarsa basar gideriz beykoza konvoy eğlencei olur...
yeni yine yeniden..!! 8)

ak8624

Arkadaşlar aranızda olmayı bende isterim ama su anda yurtdısındayım. Gonlum sızınle
Fotograflara bakıp derin bi ahh çekiceğim :D
1.Arac VW 1302S           1972-----3.Arac VW Golf Cl  Mk2  1984
2.Arac VW Golf Gti Mk1  1981-----4.Arac VW Jetta C Mk1  1982

ReDDeviL

1. ReDDeviL
2. rsb
3. betoqu
4. gurcan
5. oguz oktay
6. deepblue ( belli değil )
7. cnr_mk1
8. Zazy
9. İlker_mk2
10. cavanozz
11. htmetin
12. Gcilingir ( belli degil )
13. Mdsezen +2
ADK

cnr_mk1

Alıntı yapılan: rsb - 03 Nisan 2011, 02:46:21
nasıl gelinir oraya??? güngörende oturuyorum ...
fsm den geldiğinizde yanlısım yoksa ilk çıkıştı kavacığa çıkmış olcaksınız.kavacıkta herşekilde bulusuruz,bilmeyenler için sorun değil yani.

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 03 Nisan 2011, 12:06:55
Arkadaşlar kaç gündür bakınıyorum bir taraftan bir sürü yer çıkıyor fakat havanın nasıl olcagını bilmediğimizden netleştiremedim ama kararsız kalmaktansa artık bir yeri belirlemek lazım;

Buluşma yerimiZ burası olsun hem sessiz hem sakin hemde yeşilliklerin arasındaymış yolun devamı beykoza gidiyormuş benimde aklıma şu geldi burda buluşuruz yayılırız alana bol bol resim çeker çay..vs içeriz sonra havanın durumuna göre beykoza doğru yol alabiliriz veya hava bozarsa etraftaki yakınımzdaki alışveriş merkezinin kapalı otoparkına geçeriz,buluşma yerimiz burası , burada buluşup daha sonra başka yerlere geçebiliriz tatminkar olmaz isek :tamamdir

Yer : Google Haritalar

T.C. Ümraniye Belediyesi

Saat: 09:30

gerçekten burasıda güzel ve hoş bi mekan burasıda olabilir şahsi fikrim.benm için sorun yok.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: cavanozz - 03 Nisan 2011, 14:04:26
sessiz sakin biryer arkadaşlar.. oturup çay içip sohbet edilcek bir yer.. full yeşilliklerin içinde güzel bir yer.. problem çıkarsa basar gideriz beykoza konvoy eğlencei olur...
en güzelide sessiz sakin olması zaten rahat rahat dizeriz arabaları canımızı sıkılıncada ineriz denize konvoy yapa yapa güzel videolarda çekeriz güzel olcak inş.havada güzel olur :tamamdir
Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 03 Nisan 2011, 18:29:50
fsm den geldiğinizde yanlısım yoksa ilk çıkıştı kavacığa çıkmış olcaksınız.kavacıkta herşekilde bulusuruz,bilmeyenler için sorun değil yani.

gerçekten burasıda güzel ve hoş bi mekan burasıda olabilir şahsi fikrim.benm için sorun yok.

karşıdan gelenler saat 9 gibi kavacıkta buluşup devam edebilir iyi olur beraber gelinmesi
ADK

ReDDeviL

Paylastigim linkteki resimlere bakin, gercekten cok guzel bir yer , bize tek gereken havanin guzel olmasi olucak ins guzel bulusma
Yapicaz :tamamdir
ADK

oguz oktay

OLM CUMARTESİ BULUSMAMI OLURMUS YAAA :t

deepblue

hepımız calışıyoruz cumartesı :'(
lısteden sıl benı

ReDDeviL

Len oguz yeni ogrenmis gibi davranmasana  :t napim kimsenin bulusma falan yaptigi yoktu bende cmt
Musaitken yapim dedim aaa ;D
ADK

oguz oktay

tabi ogun tırtsın benden kos koca doblo ustune ustune gelince tırstın demi:D

ReDDeviL

Olm anlamadim nerden bilim deli oguzun doblo kullanip onume kircagini valla kafana beyzbol sopasini yerdin :D
ADK

ReDDeviL

Sen simdi cmt bir kac saat kacamiyomusun
ADK

ReDDeviL

Bu arada online olan kimselerden veya istanbulda olduginu bildigim kisilllere ozelden bulusma linkini atip ayriyetten biraya gelelim diye davet ettim kimi cvp atti kimi atmadi, valla kimse kusura bakmasin benden bu kadar kimsenin pesinde koscak dilim , isteyen isterse bulusmaya gelir gelenlerde bize yeter birlik beraberlik icin ..
ADK