Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
19 Haziran 2011 Abant Buluşması - Piknik Mangal Cızbız - Sayfa 20

19 Haziran 2011 Abant Buluşması - Piknik Mangal Cızbız

Başlatan G60, 27 Mart 2011, 01:13:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

mcsahan

Alıntı yapılan: 90khan - 31 Mayıs 2011, 13:58:57
en azından nerede nasıl kalacak olayını merak ediyorum yoksa çıkış saati falan çok önemli değil:)

bir gün önceden gitme sebebi en müsait yeri kapmak
gece araçlarda kalınacak, serin olabilir. ekstra kıyafet getirilmesi önerilir

car wolf

gene olamıcam  :'( :'( :'( temmuz da olsaydı izinde gelirdim..
My Cars Audi & Vw Germany Style

never

Arkadaşlar listeye beni de eklerseniz sevinirim. Zonguldaktan katılacağım. Hatta denk getirebilirsem Düzce 3yol otoban girişinde veya güzergah üzerinde herhangibir yerde İstanbul konvoyuna yolda katılmak isterim.
Yeni üyeyim katılacağım ilk toplu buluşma olacak.
Bir de buluşmaya gelecek arkadaşlardan tanıdığı falan olan varsa sticker bastırıp ücreti karşılığı orda temin etme gibi bir imkanımız olabilir mi yoksa stickerları kendimiz mi temin etmeliyiz..

ÜRENCİK

Formatı var stıcker'ın flashdıske kaydedın herhangıbır reklamcıda cıkarttırabılırsınız.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

GolfMk1Cabrio

Beni BBB'den iptal edin  :-[ İkizimin 2 gündür yaptığı işler yüzünden kaç aydır beklediğim organizasyona katılamayacağım burdan ikizimi tebrik ediyorum helal olsun  >:(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

suskun

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 01 Haziran 2011, 00:01:54
Beni BBB'den iptal edin  :-[ İkizimin 2 gündür yaptığı işler yüzünden kaç aydır beklediğim organizasyona katılamayacağım burdan ikizimi tebrik ediyorum helal olsun  >:(
ne oldu hayırdır gökhan ?
H.G WORKS

suskun

H.G WORKS

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: suskun81 - 01 Haziran 2011, 00:19:45
en sonunda ben alper osman kalıcaz  ;D ;D
benı nıye saymıyosun Allah'tan bır engel cıkmazsa gelıyoruz.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Atay

Food's life! Learn it.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: suskun81 - 01 Haziran 2011, 00:10:57
ne oldu hayırdır gökhan ?
Pek hayır değil abi  >:( Dün gece araba kiralamış gece vakti alkollü kafayla ehliyetsiz Erdekte büyük bi kaza yapmış arabada ciddi bi hasar var 2750TL rakam çıkarttılar + bu gecede motorsikletle ehliyetsiz yakalanmış 892 TL son 2 gündür herşey kötüye gitmeyi nasıl beceriyor anlamadım bütün sene bunun hayalini kurdum şimdi bütün bu parayı ailenin diğer üyelerine çaktırmadan ödememiz lazım normalde benim üzerime vazife değil ama kardeş sonuçta elden ne gelir artık limon mu satarız simit mi bilinmez bi şekilde ayarlıycaz bişeyler  >:(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

suskun

H.G WORKS