Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Hadi Efsane Golf 4'ün Olumsuz Yönlerini Yazalım - Sayfa 19

Hadi Efsane Golf 4'ün Olumsuz Yönlerini Yazalım

Başlatan Yükselgfb, 23 Mart 2011, 13:32:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rene

Alıntı yapılan: OffLineR - 23 Ağustos 2012, 09:57:13
6 vites olan golf IV var.
İsterseniz alın takın. Bire bir aynı takılıyor.
Hiç sorun yaşamazsınız takarken  :D :D
ustat peki bizim 4 ileri otomatigin yerine passat ve tdi lerdeki 5 ileri tiptronik uyarmi ne dersin:)

OffLineR

Passat'taki farklıdır ama Golf'lerdeki cuk oturur.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

panik

yazıldı mı bilmiyorum ama bence en olumsuz tarafı bende bi tane olmaması, onun dışınca bence bir eksiği yok ;D ;D

furkank

arkadaslar servis yazısı km yada zamana bağlıdır. araba servise girdikten sonra belli bir km'ye yaklastıgı zaman yada (fazla km yapmasanız bile) belli bir zaman  sonra servise girsin diye cıkıyor. km yada zamana baglı olarak cıkıyor..

rene

Golf 4 un belli bi bakİm dokumani mevcutmu? Km km degismesi gereken parcalari gosteren vs?

SameTrb

benım aracın kullanım kılavuzunda kac km de bır bakım yapılması gerektıgı kac devırlerde vıtes arttırılması dusurulmesı gerektıgı yazıyor ama bılınen seyler eger senın ıcın onemlıyse taratıp gonderebılırım

kerim_dikmen

kerim_dikmen

Buhar

Alıntı yapılan: kerim_dikmen - 03 Eylül 2012, 16:29:08
dansöz gibi bir de titremese
Nasıl dansöz gibi titriyor anlamadım >:(
Aracın en sevdiğim yanı stabil olması maşalaa :)

OffLineR

Ben de anlamadım onu.
Röalntide titriyorsa problem vardır.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Sinancetintas

Das Auto..

küçükkaranlık

ARKADAŞLAR BİRDE GOLFLERDEKİ BİR SORUNDA ALTININ YERE ÇOK YAKIN OLMASI. EN UFAK BİR TAŞIN YADA TÜMSEĞİN ÜZERİNDEN GEÇERKEN ALTININ YERE DEĞMESİ. BEN BİR SEFERİNDE YERE BOŞ 2,5 LT LİK PET ŞİŞE KOYDUM VE ÜZERİNDEN GEÇEMEDİM. AMA ALLAHTAN ADAMLAR ALTINA BAYA KALIN MUHAFAZA KOYMUŞLAR ONU DÜZELTİP DÜZELTİP TEKRAR KULLANIYORUM...

jackhal

Alıntı yapılan: OffLineR - 23 Ağustos 2012, 09:57:13
6 vites olan golf IV var.
İsterseniz alın takın. Bire bir aynı takılıyor.
Hiç sorun yaşamazsınız takarken  :D :D

gerçekten mi?

Ahmetsyn41