Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
kerkinme

kerkinme

Başlatan erdalerdogan, 14 Ekim 2010, 17:35:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdalerdogan

slm özellikle 1. ve 2. viteslerde devir 2000 civarında ayağımı gazdan çektiğimde araba frenleme yapar gibi kerkiniyor. 1 - 2 saniye sürüyor sanki ani fren yaparmış gibi oluyor. yüksek devirlerde yapmıyor. bunun sebebi nedir astra sürdüm onda olmadı

rene

Lpg varmı aracınızda ?

erdalerdogan

evt lpg var ama benzindede yapıyor debriyaj baskı balata zayıflamış ondan olurmu acaba?

suskun

EGR valfine bir baktırın hatta temizletin
birde bujilerinize baktırın
H.G WORKS

ThE_Unforgiven

kompresyon olasın bu bahsettiğiniz olay ? Çok değilse kerkinme takmayın pek...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

sgokcentr

arkadaşlar aynı sorun benim 2001 trendline lpgli bora dada oluyor.hatta sabahları çalıştırıp rölantiye bırakınca devir 600 lere inip inip çıkıyor ve sonunda stop ediyor , ve birde özellikle trafik ışıklarında beklerken farkediyorum rölantide beklerken fazladan bi titreme , sarsıntı hissediyorum.arkadaşım gaz kelebeği adaptasyonu dedi tavsiye ettiği ustaya gittim biraz düzelir gibi oldu ama yine devam ediyor ÇILDIRACAM! Antalya da bu konuda tavsiye edebileceğiniz harbi bi usta varmı ?

maverick

devir dalgalanmalarına hararet müşürü de sebep olabiliyormuş
aklınızda bulunsun
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

siyahinci

maverick aynı sorunu benim araçta bazen yapıyor sen cözüm buldun mu eğer yazarsan çok iyi olur

maverick

arama kısmına hararet müşiri yazın çıkan sonuçları okuyun
daha çok var :)
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM