GOLF MK2

Başlatan tuning16, 21 Mart 2011, 13:58:16

« önceki - sonraki »

tuning16

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 21 Mart 2011, 15:57:28
Ertan ab, bu arada kamberi nasıl verdin arkalara  ::)

söylemem :D
kampanaları söküyosun 4 civata var alttakilerin arasına 1.5 mm pul ekliyosun üstler kalıyo sonuçta bu kadar kamber alıyo araba  ;)
buda sana kıyak olsun ama evde deneme yorulursun 3 tamirci 2 saatte anca yaptılar

tuning16

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 21 Mart 2011, 16:00:02
190 başkaydı abi ya  :sevgi: Miraforiyide es geçmemek gerekir  :tamamdir

gökhan çok geride kaldın sen mirafiori üzerine 20 araba oldu artık öyle biş araba varmı hatırlkayamaz olduk artık

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: tuning16 - 21 Mart 2011, 16:00:56
söylemem :D
kampanaları söküyosun 4 civata var alttakilerin arasına 1.5 mm pul ekliyosun üstler kalıyo sonuçta bu kadar kamber alıyo araba  ;)
buda sana kıyak olsun ama evde deneme yorulursun 3 tamirci 2 saatte anca yaptılar
Biliyorum abi bu yöntemi siteden yapan çok var sen tek değilsin emin ol  :D Ben flanş falan yaptınız aldınız diye sordum  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: tuning16 - 21 Mart 2011, 16:01:54
gökhan çok geride kaldın sen mirafiori üzerine 20 araba oldu artık öyle biş araba varmı hatırlkayamaz olduk artık
Ohoo siz yaptığınız arabaları saymaya başlasanız akşam olur heralde  :D

tuning16

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 21 Mart 2011, 16:02:17
Biliyorum abi bu yöntemi siteden yapan çok var sen tek değilsin emin ol  :D Ben flanş falan yaptınız aldınız diye sordum  ;D

biliyon niye soruyon o zaman :D ne flanşı ya oldu  bide kamber seti koyaydık 2 tane pul nereeee kamber seti neree :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: tuning16 - 21 Mart 2011, 16:05:17
biliyon niye soruyon o zaman :D ne flanşı ya oldu  bide kamber seti koyaydık 2 tane pul nereeee kamber seti neree :D
Ne bileyim abi Bertan abi şini sağlama alır benim bildiğim  :D

5ani5 mk2

makinalar konuşuyoo:) hoşgeldin vw dünyasına:) aynaları orj.. çevirmen gerekli  :) araç yabancı diill satılık oldugunu bilyodum eski sahibi bbs görünce geri isteyeblir:) kolay gelsin:)
Exclusive Garage

tuning16

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 21 Mart 2011, 18:46:50
makinalar konuşuyoo:) hoşgeldin vw dünyasına:) aynaları orj.. çevirmen gerekli  :) araç yabancı diill satılık oldugunu bilyodum eski sahibi bbs görünce geri isteyeblir:) kolay gelsin:)

çok saol
aynalar hakkında uyarmıştım :D
eski sahibine yağmurlu günde su yok aracın ederinin üstünde 10 000 verse vermem arabayı :)

yusa

tamponlardaki amerikan parklar çok hoşuma gitti benım. aslında bende yapmayı dusunuyorum ugrastırdı mı cok?

SNCKTR

kamber verdıkten sonra bı sorunla karsılastınızmı bıde dreksıyonu begendım nereden bulabılırız pekı  :)

tuning16

Alıntı yapılan: yusa - 21 Mart 2011, 19:50:16
tamponlardaki amerikan parklar çok hoşuma gitti benım. aslında bende yapmayı dusunuyorum ugrastırdı mı cok?
aşırı uğraştırmıyor keserken dikkatli olmak lazım hata yapılırsa yeni bi tampon alımıyla sonuçlanabilir  :tamamdir
Alıntı yapılan: SNCKTR - 21 Mart 2011, 23:30:00
kamber verdıkten sonra bı sorunla karsılastınızmı bıde dreksıyonu begendım nereden bulabılırız pekı  :)

kamberle alakalı sorunum yok tek sorunum ön takım oda bu hafta hallolur sanırım tamircinin işinin bitmesini bekliyorum
direksiyonun kullanmı harika pahalı bi direksiyon bulunabilir alışveriş sitelerinde

GolfMk1Cabrio

Ben düşünmüştüm american parklardan sonra tamponu delmek istemedim  :-\ Ön sinyalleri parklara bağlamıştım zaten çok fazla ışık olsun istemedim  :melek:

yusa

ben ıstıyorum ama :)