Krom Paspas Tavsiye Eder Misiniz? Adamı pişman eder mi?

Başlatan mustklc, 21 Mart 2011, 11:59:11

« önceki - sonraki »

mustklc

Aracın üzerinde orjinal fabrikasyon halıflex şeklinde Fabia paspas var .

ama çamurlu havalarda adamı canından bezdiriyor.

10 günde bir banyoda halı yıkama şampuanı ile yıkamak zorunda kalıyorum.

Krom paspaslar gayet şık duruyor. bir de kolay yıkanır haliyle.

şu paspası tavisye eder misiniz?

Hepsiburada.com : Akıllı Alışveriş : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi Hepsiburada.com'da
Araba binmek içindir..

nizam

bunlarda kaygan oluyor arkadasımın hyundai aracında vardı kaucuk olanlardan almalısın bence, ben düldüle aldım 25 tl vermiştim iki ay oldu
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

5ani5 mk2

al abi koy gitsn çamurla urasılmaz bende kaucuk paspas koydumm kış gecene kadar devam.bi silersin tertemiz olur.
Exclusive Garage

STAK67

bunların rengi atıyo bi süre sonra bence kauçuklar daha iyi

R-Line

şaka yapıyor olmalısın, tam apachi işi bunlar ya  :D

normal kauçuk paspas al tabiki,  gerçi kış çıkıyor yine halıflexe dönülecek ama  :)

maverick

arkadaşlar peki kauçuk paspas koku yapıyor mu?

SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

mustklc

Alıntı yapılan: R-Line - 21 Mart 2011, 18:29:40
şaka yapıyor olmalısın, tam apachi işi bunlar ya  :D

normal kauçuk paspas al tabiki,  gerçi kış çıkıyor yine halıflexe dönülecek ama  :)

benden iyi apaçi mi bulacaksın.  ;D

şaka bir yana, kauçuk bir zaman sonra sertleşiyor, bi halta benzemiyor.
bulursam gri kauçuk alacam. bulamazsam bunu alacam artık. apaçi mapaçi temiz iş  :D
Araba binmek içindir..

maverick

Alıntı yapılan: mustklc - 21 Mart 2011, 21:52:38
benden iyi apaçi mi bulacaksın.  ;D
:)
SÜRAT FELAKETTİR

GolfMk1Cabrio

Abi bunlarda sertleşiyor sakın alma kaliteli kauçuk al bundan 10 kat iyidir bende kullandım bundan renkleri atıyor üzerindeki nikelajlar soyuluyr falan filan hiç girişme  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mustklc

işte beklediğim cevap. teşekürler GolfMk1Cabrio :tamamdir

Araba binmek içindir..

GolfMk1Cabrio

maverick

SÜRAT FELAKETTİR

GolfMk1Diesel

Ya kauçuk paspaslarda Gaz pedalının altında aşınmaya ve zamanla yırtılmaya başlıyor. Bu durumdan bıktım artık 100 tane paspas değiştirdim bu yüzden artık bıraktım yırtık paspasla dolaşıyoruz.Bunun içinde malesef çözöm yok. Şu halı olanları denemek gerekli sanıırm.
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 23 Mart 2011, 12:43:50
Ya kauçuk paspaslarda Gaz pedalının altında aşınmaya ve zamanla yırtılmaya başlıyor. Bu durumdan bıktım artık 100 tane paspas değiştirdim bu yüzden artık bıraktım yırtık paspasla dolaşıyoruz.Bunun içinde malesef çözöm yok. Şu halı olanları denemek gerekli sanıırm.
Birkan benden bi tavsiye kışık kauçuk yazında halı paspas kullan benim bilader nikelaj paspaslardan almıştı hediye o zaman gaz pedalları nikelajdı paspas kaydı bende frene basınca cart diye ortadan yarıldı bi süre sonra zaten nikelajları dökülmeye başladı attım halı paspas aldım görüntüsü falanda güzel ama kışın çok zor çamurlu ayakla tek sefer bastın mı kurutucanda temizliycende derken adam yılıyo ben bu kışı halı paspasla geçirdim kısmetse öteki kışa güzel bi kauçuk alıcak ama yazın halı kullanmanı tavsiye ederim  bu yeni aldığım halı paspaslarında öndekiler tam oturmuyor onları döşemecide ayarlattırıcam köşeliklerini tam oturucak şekilde paspasların çerçevesinide kırmızı şerit çekicem belki  pas pasa GTI falan yazdırabilirm   :tamamdir