Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK 4 2003 Pasific - Sayfa 5

Golf MK 4 2003 Pasific

Başlatan Yükselgfb, 13 Mart 2011, 17:43:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfüçyüs

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 04 Nisan 2011, 00:41:17
3 cm daha uzunum

çok fark varmış be kardeşim :D hem şu mk1leri çok merak ediyorum dışardan ufak tefek şirin bi araba gibi duruyo buluşmada bol bol görücem inş  :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 04 Nisan 2011, 00:47:31
çok fark varmış be kardeşim :D hem şu mk1leri çok merak ediyorum dışardan ufak tefek şirin bi araba gibi duruyo buluşmada bol bol görücem inş  :)
Aslında dışardanda o kadar ufak değiller ama içi gerçekten geniş ben bile rahatçana sığıyosam geniş demektir dışıda gayet  toplu geniş tabi doğru jant + lastikle küçük lastik takınca fre gibi ama kalın lastik ofsetli jant taktığım için  dana gibi oluyo  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

golfüçyüs

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 04 Nisan 2011, 01:00:14
Aslında dışardanda o kadar ufak değiller ama içi gerçekten geniş ben bile rahatçana sığıyosam geniş demektir dışıda gayet  toplu geniş tabi doğru jant + lastikle küçük lastik takınca fre gibi ama kalın lastik ofsetli jant taktığım için  dana gibi oluyo  :sevgi:

ne biliyim aga geçen gün bi tane gördüm gri bi cabrio benim gözüm alışmış mk4e o ufacık geldi gözüme ama çok güzel kasa mk1 mk2 mk4  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 04 Nisan 2011, 01:13:37
ne biliyim aga geçen gün bi tane gördüm gri bi cabrio benim gözüm alışmış mk4e o ufacık geldi gözüme ama çok güzel kasa mk1 mk2 mk4  :sevgi: :sevgi: :sevgi:
Valla kimse alınmasın ama stock halde benim gözümde MK1-MK2-MK3 forever German Style yapılırsa MK4-MK5-MK6 kabulum ben old skoolcuyum abi ne kadar çok mekanik o kadar aşk hesabı  :D

golfüçyüs

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 04 Nisan 2011, 01:21:10
Valla kimse alınmasın ama stock halde benim gözümde MK1-MK2-MK3 forever German Style yapılırsa MK4-MK5-MK6 kabulum ben old skoolcuyum abi ne kadar çok mekanik o kadar aşk hesabı  :D

yanlış yere yazdın gökhan bunu yüksel abi ben hallederim  :bekleriz:  :saskin:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 04 Nisan 2011, 02:02:02
yanlış yere yazdın gökhan bunu yüksel abi ben hallederim  :bekleriz:  :saskin:
Yok ya aslında ben bütün VW'leri seviyorum dicektim klavye yanlış basmış  :melek:

golfüçyüs

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 04 Nisan 2011, 11:49:03
Yok ya aslında ben bütün VW'leri seviyorum dicektim klavye yanlış basmış  :melek:

;D

junior79

bendede aynı renk  golf mk4 var ama bu olay olmamış bence benim fikrim tabi  ;)

golfüçyüs

Yükselgfb

Alıntı yapılan: junior79 - 06 Nisan 2011, 00:32:11
bendede aynı renk  golf mk4 var ama bu olay olmamış bence benim fikrim tabi  ;)

Olmayan olay nedir merak ettik?  :)

white quattro

İyi günlerde kullan Talha.
Ancak benim görüşüm bu aracın rengine göre stoplar çok parlak kalmış...
quattro

freeman

araç koyu renk olsa daha mı iyi olacaktı acaba bu stoplar?

uAlper

Alıntı yapılan: freeman - 07 Nisan 2011, 11:09:32
araç koyu renk olsa daha mı iyi olacaktı acaba bu stoplar?
:tamamdir
bende bana düşünüyodum
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL