Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 4 Sislere POWER LED Uygulaması (Yeni Uygulamanın Resimleri Eklendi) - Sayfa 4

Golf 4 Sislere POWER LED Uygulaması (Yeni Uygulamanın Resimleri Eklendi)

Başlatan Yükselgfb, 11 Mart 2011, 23:46:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deli_kan57

Alıntı yapılan: LF636 YENİDEN - 22 Mart 2011, 18:19:58
yavaş yavaş sona yaklaşıyorum fotoğraf pek iyi çıkmamaış ama ana taslak bu arkadaşlar

erkan usta  ne yapmışsın  güzelim  ızgaraya.  :'(   

LF636 YENİDEN

sinancığım foto kötü çıktı hem oızgaralar fazlaydı.yapayım tam çekecem araç üstünde

deli_kan57

Alıntı yapılan: LF636 YENİDEN - 22 Mart 2011, 23:52:32
sinancığım foto kötü çıktı hem oızgaralar fazlaydı.yapayım tam çekecem araç üstünde
aman abicim  golf'ün kılına zarar gelmesine gönlüm razı olmaz.   :'(   lütfen inciltmeyelim.  :sevgi:

LF636 YENİDEN

kardeş benim arabamı gece eve çıkarmadığım kalıyo.eşim bile bazen kızıyo arabana benden fazla değer veriyon diye:))))))

deli_kan57

Alıntı yapılan: LF636 YENİDEN - 23 Mart 2011, 17:38:33
kardeş benim arabamı gece eve çıkarmadığım kalıyo.eşim bile bazen kızıyo arabana benden fazla değer veriyon diye:))))))
yengeye arabayı kullandırmıyorsunuz galiba. kullansaydı, inanın size o kelimeleri sarfetmezdi.  gerçi kullanması bi yandanda kötü olurdu. bu sefer eşiniz size  değer vermezdi. ;D 

Yükselgfb

Ürünü hazırladık montaja hazır hale geldi.Yarın taktırcam bakalım nasıl olcak  :p

Yükselgfb

Evet arkadaşlar yeni ledlerimi koydum.bu sefer daha parlak ve kasanın önü şeffaf olduğu için daha şık bir görüntü oluştu.Bu seferkinin bir diğer avantajı 8 er taneden 16 adet power led olduğu için gündüz de çok net belli oluyor.

İşte fotolar.

İlk foto ürünün gündüz yanmadığı zamanki hali;

Gündüz oluşturduğu görüntü de bu şekilde;

Gece yanan hali.Fotoda gözüktüğünden çok daha iyi bir görüntü ve ışık oluşturuyor ama direk ışığa doğru çektiğim için resimleri pek kaliteli görüntü alamadım.

ReDDeviL

ADK

LF636 YENİDEN

emeğine sağlık ufak bi yorum.en üst yerine ortada duruşunu denemişmiydin:sanki bi alt kademe daha iyi olurdu gibi

Bradley

Alıntı yapılan: LF636 YENİDEN - 26 Mart 2011, 11:40:02
emeğine sağlık ufak bi yorum.en üst yerine ortada duruşunu denemişmiydin:sanki bi alt kademe daha iyi olurdu gibi

aynen katılıyorum en güzeli ortası  :tamamdir

BLaCk_VWoLf

Yükselgfb

Power led sanırım Mercedes'teki ledler.

Teşekürler arkadaşlar.
Orta kısma koycaktık ama en üstü kısmı daha önceden açmıştık o nedenle tekrar oraya koyduk.l

deli_kan57

bu link'den bilgi sahibi olabilirsiniz. yalnız bunların adı gündüz far'ı olarak geçiyor. polonun ızgaralarına tam oldu. golf'e uygunluğunu tam olarak bilmiyorum.
led daytime running light cadence sahibinden.com'da