amartisörün patladığını nasıl anlarız?

Başlatan nesquik, 12 Mart 2011, 21:56:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nesquik

arkadaşlar amartisörlerin patladığını nasıl anlarız? ve neden patlar?
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

alpers3

patlak oldugunu dusundugun tarafı yaylandır yanı bı kere yuklen we bırak bakalım ne kadar esneyecek eger 4 5 yada daha fazla yaylanırsa patlamıstır demek yada daha kolayı amortısore bak sızıntı warmı :tamamdir

nesquik

kasislerden geçerken takır tukur sesler duyuyorum, şüphelendiriyor beni..
Bir GOLF görürsün

[/font]

alpers3

Alıntı yapılan: nesquik - 12 Mart 2011, 22:01:08
kasislerden geçerken takır tukur sesler duyuyorum, şüphelendiriyor beni..
amortısor kafalarıda olabılır bı tamırcıye goster ıstersen aga net bılgı alabılırsın

nesquik

arabadan ufak tefek sesler geliyor, bi fikriniz öneriniz varmı peki?
Bir GOLF görürsün

[/font]

alpers3

Alıntı yapılan: nesquik - 12 Mart 2011, 22:03:22
sesı bılmedıgım ıcın ne desem bos olur dıye dusunuorum kardes :o

serhat

amortisör takozlarından olabilir o sesler yada karter muhafaza varsa ve yamulmuşsa oda kasislerden geçerken o sesi yapar :)
WOLFSBURG STYLE ;)

yesilkrt

Alıntı yapılan: nesquik - 12 Mart 2011, 22:03:22
amortisör olsa sesler ufak tefek olmaz. patlaksa zaten çukur tümseklerde kendini belli eder anormallik
MK-IV- Comfortline

yesilkrt

tabla burçları, rotiller, rot başları, z rotları, takozlar, bunlara baktırman gerek
MK-IV- Comfortline

tevafuk7

kardeş aynısı bende de var ama formda araştırdım klasik golf sorunu sanırım :)  >:D
Tüm sayfa imzanız olmak zorunda değil. Küçük imzalar lütfen.

panik

ankaradaki arkadaşlar amortisör-süspansiyon testi bizde mevcut, söküp takma işlemi olmaksızın görebiliriz

baha1982

Arkadaşlar slm bende aranıza yeni katıldım.2001 model golf IV var bende.Arkadan gelen tıkırtılar için arabadan pek anlamam ama fişekler ve kapaklar değişti.Tıkırtılar azaldı gibi ama bakacağız ilerde ne olur bilemem.225 tl para verdim komple işçilik dahil.

taraftar

Alıntı yapılan: baha1982 - 19 Mart 2011, 23:42:06
Arkadaşlar slm bende aranıza yeni katıldım.2001 model golf IV var bende.Arkadan gelen tıkırtılar için arabadan pek anlamam ama fişekler ve kapaklar değişti.Tıkırtılar azaldı gibi ama bakacağız ilerde ne olur bilemem.225 tl para verdim komple işçilik dahil.

güzel bir asfalttada geliyor muydu ? yoksa bozuk zemindeki tıkırtılarımı diyorsunuz ?