Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF MK1 CABRİO KARMAN EDİTİON ARACIM :) - Sayfa 5

GOLF MK1 CABRİO KARMAN EDİTİON ARACIM :)

Başlatan gurcan, 10 Mart 2011, 19:07:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: gurcan - 22 Mart 2011, 20:34:08
Efet özellikle öle seçtim hem dolgun hemde konforlu olsun istedim o yuzden 195 x 60 x 13 aldım yanı 55 yanak olabilirid ama gerek duymadım :)
Hadi canım şimdi bu ATS'ler 13'mü  :o 15 zannettim abi ben ya hem 13'ta bu kadar ofset var mı şahsen benim 13 ATS'lerimde yok 6j falan bendekiler bunlar kaç J ET değerleri kaç  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ÜRENCİK

Maaşallah süper araba tam bir keyif makinesi ağız tadıyla binin.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

gurcan

GolfMk1Cabrio

gurcan

GolfMk1Cabrio

Nerelerdesin Gürcan abim sen ya uçuyodun heralde yine  ::)

gurcan_gti

Yaz gelsin diye bekliyrodum sonunda geldi bugu ngezdım butun gun başıma güneş geçtı ama çok zevkliydi:)

lostys

yahu, geçen forum istanbulda gördüm seni, Allah Allah dedim bu araba tanıdık, ama nerden. biz ikea ya geçen köprü üzerindeydik, sen alttan geçtin, yanında bi bayan vardı, tabi sensen :)

GolfMk1Cabrio

Ahhhh Cabrio ahhh sen nelere kadirsin  :sevgi: Maşallah Gürcan abi keşke klasik oto şenliğine bunu getirseydin ama siz grup olarak gelmişsiniz  :)

suskun

H.G WORKS

ReDDeviL

ADK

gurcan_gti

Teşekkürler arkadaşlar uzun zamandır yoktum uçuşlar yogun bırde ınternetımde sorun vardı :) artı kgeri geldım ınternetım duzeltıldı bılgısayarımıda yeniledim :9 Uçuşlarda rahatladı ee yavaş yavaş kış uykusundna cıkma zamanıdır :)