Sac Jant Kapak Önerileri

Başlatan lostys, 10 Mart 2011, 18:45:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: lostys - 10 Mart 2011, 21:10:15
hangi jettadakini diyosun ? yeşil mi gri mi ?

yeşil kardeş. 2. rsimdeki. senin araç bordo bence gümüş griden başka renk gitmez bence. bide 195-50-15 lastik veya 45 lastk taksan süpe durur.
Exclusive Garage

lostys

o tarz renk boyamak için kutu sprey boya yeterli olur mu? ne renk diye bakıcaz ona ?

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: lostys - 10 Mart 2011, 21:20:23
o tarz renk boyamak için kutu sprey boya yeterli olur mu? ne renk diye bakıcaz ona ?

bence bi boyacıya sor sanayide. boya manzemesi zatan bi yere. gümüş gri simli olandan:) boyayı attıkdan sonra vernikte at elinden gelirse kendin yap tabiki :) 
Exclusive Garage

lostys

5ani5 mk2

aynen bölee... tabi zevk senin:)
Exclusive Garage

lostys

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: lostys - 10 Mart 2011, 21:54:13
öndeki mi arkadaki mi :D
arkadaki:) öndeki yakından güzel durmaz:)
Exclusive Garage

STAK67

bence öndeki o kapaklardan alperede lazım aslında gayet güzel ve orijinal parçalar

alper19

Alıntı yapılan: STAK67 - 10 Mart 2011, 23:28:11
bence öndeki o kapaklardan alperede lazım aslında gayet güzel ve orijinal parçalar
aynen öndeki cok guzel  bi kapak ama bulmasi skinti  :D

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

lostys

hmm evet iki renk güzel. bende beyaz üstüne araç rengi düşünüyorum..

STAK67

ilker abi senn arabanın renk koyu çanağı araç rengi yaparsan jant küçük görünür göze tam tersi yap bence

lostys

Alıntı yapılan: STAK67 - 11 Mart 2011, 19:53:38
ilker abi senn arabanın renk koyu çanağı araç rengi yaparsan jant küçük görünür göze tam tersi yap bence
ben sadece dış lastik kenarındaki çemberi boyamayı düşünüyorum hasan. tek çizgi şeklinde.

STAK67

Alıntı yapılan: lostys - 11 Mart 2011, 19:54:48
ben sadece dış lastik kenarındaki çemberi boyamayı düşünüyorum hasan. tek çizgi şeklinde.

he o zaman olur bak :)