passat orta havalandırma ızgarası lazım..

Başlatan timyeats, 10 Mart 2011, 18:13:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

timyeats

passat orta havalandırma ızgarası lazım arkadaşlar , çıkma olur, hiçbir yerde bulamadım ve serviste çok pahalı, yardım edecek arkadaş var mı? resimdeki parça

white quattro

Kolay gele!!!
arkadaşa yardımcı olabilecek birileri yok mu?
quattro

timyeats

sağol kardeş ama zor bulunuyo ya ve küçücük plastik 200 lira civarı, o kadar para veremem bu düldüle, zaten aldığım günden beri sorun çıkarıyo, şşimdide 2 den üçe geçerken hopluyo, malum oto şanzıman pahalıda,.. zor işimiz zor

white quattro

Alıntı yapılan: timyeats - 11 Mart 2011, 19:44:07
sağol kardeş ama zor bulunuyo ya ve küçücük plastik 200 lira civarı, o kadar para veremem bu düldüle, zaten aldığım günden beri sorun çıkarıyo, şşimdide 2 den üçe geçerken hopluyo, malum oto şanzıman pahalıda,.. zor işimiz zor

araçlarımızı alırken biraz daha özen göstersek bunların hiçbirisi başımıza gelmeyecek ama biraz acele etmişsiniz galiba...
Neyse hayırlısı  :tamamdir
quattro

timyeats

aslında cahil usta kurbanı oldum, adam 10 numara dedi 3 ay servisten çıkamadım:)

CoX_BoY

Alıntı yapılan: timyeats - 11 Mart 2011, 22:33:58
aslında cahil usta kurbanı oldum, adam 10 numara dedi 3 ay servisten çıkamadım:)
istanbul tarafındamı oturuyorsunuz nerde oturuyorsunuz ? cevremize sorduralım

timyeats

yok arkadaşım, taa rizedeyim, zaten buralarda ne usta ne parça bulunuyo, burada ancak şahine binilir :) teşekkürler bu arada

CoX_BoY

rica ederim aksaraya gidersem benim parcacıya bi sorayım eger uygun bi fiyat derse kargo da yaptıra biliriz tabi şayet istersen kaç modeldi senin passat

timyeats

98 model amaparçacılarda çok pahalı , hani bazen milletin elinde çıkma oluyo falan ondan yazdım buraya, serviste o plastik 300 den fazla , 50 tl ye çıkması varmış ama rizede ne arar, tekrar sağol.

alpers3

Alıntı yapılan: timyeats - 11 Mart 2011, 22:51:00
98 model amaparçacılarda çok pahalı , hani bazen milletin elinde çıkma oluyo falan ondan yazdım buraya, serviste o plastik 300 den fazla , 50 tl ye çıkması varmış ama rizede ne arar, tekrar sağol.
50 tl yanlıs lgı kades 50 ye warsa dıyen sana on tane alsın:) kenardakılerı belkı 50 tl eder ortalama 150 we 200 cıvarııkıncı el orjınal fıyatı saygılar...

timyeats

oy oy oy çokmuş be :) teşekkürler bilgi için..

alpers3

Alıntı yapılan: timyeats - 11 Mart 2011, 23:01:07
oy oy oy çokmuş be :) teşekkürler bilgi için..
50 ye on tane alsın dıyen bende senden 9 unu 100 tl den alacam :D :D :D :D :D :D :D

timyeats

ya arkadaşlar bitane bulalım 50 ye yeter:)  :) :) :)

alpers3

Alıntı yapılan: timyeats - 11 Mart 2011, 23:07:27
ya arkadaşlar bitane bulalım 50 ye yeter:)  :) :) :)
;D ;D ;D ;D ;D
kardes senınkının neresı krık elımde 9 10 tne var bnm ama hepsının bı yerlerı kırık eger kırık yerını tarıf edersen kırıklardan belkıısını gorebılırım madm zor durumda kalıosun ısını gormeye calısaım ne deyım artık :D :D :D