vites körüğü ankara

Başlatan mogunaydin, 07 Mart 2011, 22:08:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mogunaydin

Arkadaslar Ankara da daha önce Vites Körüğü diktiren yada diken bir yer bilen var mı?Adresi ile verirse sevinirim

panik

ünverdi vw: hüseyin ünverdi 0537 473 38 11, ankarada. numaranı çağlardan (hobbitten) aldım derseniz her türlü yardımcı olurlar.

freegane

Elimde iki tane sıfır mk4  Golf için defolu vites topuzu var. Defo dediğim şeyde topuzun üzrinde ufak bişey,gelin bakın isterseniz. Hesaplı olarak verebilirim

freegane

NOT: Vites topuzları komple takımdır,topuzu,körüğü ve alt çerçevesine kadar.

alpers3

Alıntı yapılan: freegane - 08 Mart 2011, 00:39:49
NOT: Vites topuzları komple takımdır,topuzu,körüğü ve alt çerçevesine kadar.
:tamamdir :tamamdir :tamamdir

ozkan_misirli

Arkadaşlar ben hepsiburada dan 6 lira olan körükten aldım. Birde 35 liraya arabanın döşemesi bej olduğu için bej renk  kauçuk paspas aldım. (5 parça) Arabanın içi baya güzel oldu. Körüğü eskisinin direk üstüne geçirdim. Sadece alt tarafı söktüm.(Tamamen sökmeyi denedim ama beceremedim.Ben de zorlamadım. Parçayı kırmaktan korktum.) Vites değişimlerinde de sorun çıkarmıyor.Zaten eski körükte orjinal deri değilmiş. Eğer ucuz yollu halletmek isteyen varsa tavsiye edilir :(

Not Ankara'da orjinal deri dikmeye 50 TL, sahte deriye 30 TL  istediler bana çok geldi. Ondan yaptırmadım.
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

mogunaydin

Alıntı yapılan: freegane - 08 Mart 2011, 16:23:49
Keşke bu kadar uğraşmasaydınız. 30 liraya bunu veriyordum ben:

[IMG]http://img577.imageshack.us/img577/5741/392107972o.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Defolu kısmı cekip yollasaydınız daha rahat karar verebilirdik

CoX_BoY

alla birine bende talib ola bilirim golf4 ile boranın körükleri birbirine uyuyordu dime

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

CoX_BoY

bunun fiyaı nedir usta pm aa bilirmisin ?

freegane

Arkadaşlar fiyatı zaten uygun PM'den gizli saklı fiyat vermek istemiyorum. Sadece 2 tane var isteyen olursa verecem 30 lira