SATILIK GOLF1 GÖĞÜSLÜK

Başlatan midbar, 05 Mart 2011, 16:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

midbar

Arkadaşlar ilk almayı düşündüğüm golf1 in göğüslüğü çok bozuktu. Onun için aldığım göğüslüğü satmak istiyorum. O golf üde almadığım için satmak istiyorum.ben 200 tl ye aldım birde 45 tl kargo ödedim. Aldığım fiyata vericem ihtiyacı olan arkadaşların DİKKATİNE...

Mertt

Ya bir şeyi merak ediyorum bana göğüs değil de bu kalorifer kontrol çubuklarından lazım onlardan bulunur mu ? Yoksa başka bir aracın ki uydurulur mu ? Benim arabada bir tane var çıkarıp çıkarıp diğer 3 ü için kullanıyorum da 2 tane daha bulsam güzel olur :D

midbar

başka bir aracınkinin uyacağını zannetmiyorum.  :-[

Mertt

O zaman Türk usulü bir çözüm bulacağım ona :( gerçi çok sıkıntı değil tekiyle de oluyor ama diğerleri olsa daha bi güzel olur

Mk1GTI

OTO Veysel ist/ikitelli org. san. bulabilirsiniz istediğiniz malzemeleri.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mertt

Bir telefon numarası var mıdır ?

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mertt

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

midbar

km saatleri duruyor ama . arayan arkadaşlara duyurulur. :tamamdir